Στην Εθνική προ-κορασιδων η Ιόλη Σταυροπούλου του MSL FC

Στην Εθνική προ-κορασιδων η Ιόλη Σταυροπούλου!!!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Προ-Κορασίδων (U-16) Γιώργος Παπακώστας απηύθυνε πρόσκληση σε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή της Εθνικής ενόψει της συμμετοχής της στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κροατία το διάστημα 29/04-08/05.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδας στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA: 02/05/2024, 18:30: Ελλάδα-Ουγγαρία 04/05/2024, 12:30: Ελλάδα-Κροατία 07/05/2023, 18:00: Ισραήλ-Ελλάδα.

Η σχετική ενημέρωση:

«Ακόμα μία διεθνή κλήση για την γυναικεία ομάδα του MSL FC με την ταλαντούχα ποδοσφαιρίστρια μας, Ιόλη Σταυροπούλου, να επιλέγεται από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Παπακώστα Γ. στην Εθνική Προ - Κορασίδων.

Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχει σε διεθνείς φιλικούς αγώνες με την Εθνική ομάδα Προ - Κορασίδων στην Κροατία το διάστημα 29 Απριλίου έως 8 Μαίου.

Το MSL FC χρόνια τώρα εκπροσωπείται στις Εθνικές ομάδες με νεαρές παίκτριες, και συγχαίρει την ποδοσφαιριστριά του, Ιόλη Σταυροπούλου για την κλήση της στην Εθνική Ομάδα Προ -Κορασίδων (U 16) και της εύχεται καλή επιτυχία με το εθνόσημο.

Η ανάδειξη αξιόλογων νέων ποδοσφαιριστριών από τις ομάδες αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αναβάθμιση και ισχυροποίηση του Ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου το MSL FC δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον συγκεκριμένο τομέα, ευελπιστώντας ότι στο μέλλον και άλλες νεαρές ποδοσφαιρίστριες του θα ακολουθήσουν τον δρόμο της Ιόλης ».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr