Έδειξαν με το ''καλημέρα'' τις προθέσεις τους οι μικροί του Λέων!

Νίκη για την ομάδα Εφήβων του Λέων Μεσολογγίου επί της Καρδίτσας με 64-56, στα πλαίσια της β΄φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος του 2ου ομίλου που πραγματοποιείτε το τριήμερο 26-27-28/4 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Οι μικροί του Σωτήρη Φαράντου για τρία δεκάλεπτα ήταν κυρίαρχοι παίζοντας κατά διάστημα ωραίο μπάσκετ, με αποτέλεσμα να φτάσουν την διάφορα και πάνω από τους 20 πόντους.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα του Νίκου Κακλαμάνου εκμεταλλευόμενοι λίγο την κούραση, τον εφησυχασμό των παικτών του Μεσολογγίου που θεώρησαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, κατάφεραν να ροκανίσουν την διάφορα με τελικό σκορ 64-56.

Μια μεγάλη νίκη για τα «μικρά Λιοντάρια» που έκαναν το πρώτο βήμα που οδηγεί στην Άρτα όπου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη φάση του θεσμού με τις «8» καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου, δίνοντας την ώθηση στους μικρούς του Λέων για να φτάσουν σε μια πέρα ως πέρα δίκαιη και άνετη επικράτηση.

Επόμενο παιχνίδι για τον Λέων την Κυριακή στις 16:00 κόντρα στην ομάδα του Πρωτέα Σχηματαρίου.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 39-23, 56-31, 64-56.

Διαιτητές: Μακρόπουλος, Λιαρομμάτης.

ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Φαράντος): Παύλου Αλ. 7(1), Βεζύρης 6, Διώτης, Στέφος, Καλύβας 9(1), Διαμαντόπουλος Ν. 1, Ντέκας 21, Λυκούδης, Αλεφαντής 7(1), Αλεξανδρόπουλος 2, Παύλου Αγ. 11(2)

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Παρασκευη 26/4

Λέων Μεσολογγίου - ΑΣ Καρδίτσας 64-56

Σάββατο 27/4

ΑΣ Καρδίτσας – ΑΚ. Σχηματαρίου Πρωτέας 60-75

Κυριακή 28/4

Ώρα 16:00 | ΑΚ. Σχηματαρίου Πρωτέας – Λέων Μεσολογγίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr