Ήττα για την ΑΕΚ Μεσολογγίου στο Μοσχάτο

Κατηγορία: Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα Α εθνικής κατηγορίας γυναικών γνώρισε η ΑΕΚ Μεσολογγίου στο Μοσχάτο από τον τοπικό Οδυσσέα με 2-0.

Οι απουσίες βασικών παικτριών (Βάτσικα, Φιλανδριανου, Παναγιωτακοπουλου και Αυγέρη ) ήταν καταλυτικές και επηρέασαν σημαντικά και αυτό φάνηκε στη σαββατιάτικη αναμέτρηση, αφού δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική τουλάχιστον όπως άλλες φορές η ομάδα της Αιτωλοακαρνανιας.

Για την γηπεδούχο ομάδα η Στεφάτου στο 3', 66', εκμεταλευομενη αμυντικές ολιγωριες σημείωσε τα δύο γκολ του Οδυσσέα.

Στο 55' η 16χρονη Παπαδογεωργου σε ανεπανάληπτο τετ - α-τετ νικήθηκε από την αντίπαλο τερματοφυλακα για το 1-1.

Οδυσσέας Μοσχάτου: Πετροπούλου, Δαρλα, Θεού, Καπνίση, Παπακώστα, Κόλλια, Νίκα, Στεφατου, Χατζηανδρέου (Χορου), Τερζή (Βασιλείου), Ζιώγα (Μουτσολαρι). 

ΑΕΚ Μεσολογγίου: (Γιαννης Γουλής) Παναγιωτοπούλου, Παπαδογεωργου, Λαζανα Ι. (75' Πιζανια Ειρ.), Μοκκα, Πρασσα (λ. τραυμ. 65' Γατσουλια), Γεωργίου (75' Τζουμερκιώτη), Ζαχαρατου, Πετσίνη (37 ' Βράνα-Τριανταφύλλου), Γρομητσαρη Μ., Μαρκουτσα Δ., Farias T.

Η ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία τονίζει την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας της Αιτωλοακαρνανιας από τον Οδυσσέα Μοσχάτου. .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

‘’Το Δ. .Σ. της ΑΕΚ Μεσολογγίου εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση της ομάδας του Οδυσσέα Μοσχάτου και ιδιαίτερα του προέδρου της κ. Παπακώστα Κ. , για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας στο γήπεδο.

Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το γυναικείο ποδόσφαιρο και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στον αγώνα του δεύτερου γύρου στο Μεσολόγγι.’’