Ήττα για την ΑΕΚ Μεσολογγίου στο Μοσχάτο

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα Α εθνικής κατηγορίας γυναικών γνώρισε η ΑΕΚ Μεσολογγίου στο Μοσχάτο από τον τοπικό Οδυσσέα με 2-0.

Οι απουσίες βασικών παικτριών (Βάτσικα, Φιλανδριανου, Παναγιωτακοπουλου και Αυγέρη ) ήταν καταλυτικές και επηρέασαν σημαντικά και αυτό φάνηκε στη σαββατιάτικη αναμέτρηση, αφού δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική τουλάχιστον όπως άλλες φορές η ομάδα της Αιτωλοακαρνανιας.

Για την γηπεδούχο ομάδα η Στεφάτου στο 3', 66', εκμεταλευομενη αμυντικές ολιγωριες σημείωσε τα δύο γκολ του Οδυσσέα.

Στο 55' η 16χρονη Παπαδογεωργου σε ανεπανάληπτο τετ - α-τετ νικήθηκε από την αντίπαλο τερματοφυλακα για το 1-1.

Οδυσσέας Μοσχάτου: Πετροπούλου, Δαρλα, Θεού, Καπνίση, Παπακώστα, Κόλλια, Νίκα, Στεφατου, Χατζηανδρέου (Χορου), Τερζή (Βασιλείου), Ζιώγα (Μουτσολαρι). 

ΑΕΚ Μεσολογγίου: (Γιαννης Γουλής) Παναγιωτοπούλου, Παπαδογεωργου, Λαζανα Ι. (75' Πιζανια Ειρ.), Μοκκα, Πρασσα (λ. τραυμ. 65' Γατσουλια), Γεωργίου (75' Τζουμερκιώτη), Ζαχαρατου, Πετσίνη (37 ' Βράνα-Τριανταφύλλου), Γρομητσαρη Μ., Μαρκουτσα Δ., Farias T.

Η ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία τονίζει την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας της Αιτωλοακαρνανιας από τον Οδυσσέα Μοσχάτου. .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

‘’Το Δ. .Σ. της ΑΕΚ Μεσολογγίου εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση της ομάδας του Οδυσσέα Μοσχάτου και ιδιαίτερα του προέδρου της κ. Παπακώστα Κ. , για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας στο γήπεδο.

Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το γυναικείο ποδόσφαιρο και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στον αγώνα του δεύτερου γύρου στο Μεσολόγγι.’’

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr