Ευχαριστήρια επιστολή του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου

H σχολική κοινότητα του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες προς τους αδερφούς Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο Τσίπρα για τη σημαντική οικονομική δωρεά τους προς το σχολείο μας. Σκοπός μας είναι να διαθέσουμε τα χρήματα αυτά για την μετακίνηση των μαθητών στις διάφορες διδακτικές επισκέψεις που έχει προγραμματίσει το σχολείο μας για την φετινή σχολική χρονιά. Με δεδομένη την οικονομική δυσκολία που βιώνουν οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες είναι βέβαιο ότι η χορηγία αυτή θα διευκολύνει την επίτευξη  του παραπάνω στόχου χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των μαθητών και μαθητριών.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και ευγενικής αυτής πράξης, που αποκτά ιδιαίτερη σημασία στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε.

Ο Διευθυντής Νικόλαος Κ. Σταμάτης

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr