Ολοκληρώθηκε η συντήρηση του παρκέ του ΔΑΚ Μεσολογγίου (pics)

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγα 24ωρα οι εργασίες συντήρησης του παρκέ του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Η συντήρηση του παρκέ ήταν επιβεβλημένη καθώς είχε να συντηρηθεί χρόνια, και σε συνδυασμό με την μεγάλη επιβάρυνση από τις προπονήσεις τα παιχνίδια αλλά και τα νερά της βροχής που έχουν μπει κατά καιρούς στο κλειστό δεν άφηνε πολλά περιθώρια να μην γίνει, καθώς υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για τραυματισμούς των αθλητών.

Η παραπάνω ενέργεια πιστώνεται κατά πολύ μεγάλο βαθμό στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου και τον πρόεδρο του κ. Νίκο Χατζή, καθώς ήταν ο άνθρωπος ο οποίος με αίτημα του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έτρεξε το θέμα, και όπως είχε υποσχεθεί στην Γενική Συνέλευση του Χαρίλαου Τρικούπη η δέσμευση του έγινε πράξει, και αυτό αξίζει να το αναφέρουμε.

Ελπίζουμε το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκινήσει (σε συνεργασία πάντα και με τις ομάδες και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των συλλογών), και η περιβόητη ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστήριου, που ακούμε αλλά δεν βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθούν εικόνες όπως τις αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός του aitosports.gr.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr