Η Πλατεία Συντάγματος έγινε για λίγο Μεσολόγγι (pics)


Οι πεσόντες κατά τις πολιορκίες και την Έξοδο τιμήθηκαν σήμερα Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, με επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (Ευαγγελίστρια) στην Αθήνα και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη από επισήμους και εκπροσώπους φορέων, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Μεσολογγιτών Αττικής «Η Ιερά Πόλις» και με τη συμμετοχή τμήματος Αη Συμιωτών.

Στη συνέχεια, ακολούθησε συμβολική ειρηνική διαμαρτυρία στην Πλατεία Συντάγματος ενάντια στην υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, με συμμετοχή μεγάλου πλήθους δημοτών και τις τρεις φιλαρμονικές της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου: Φιλαρμονική του Δήμου «Χρήστος Καψάλης», υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Δημήτρη Τσιάντα, του Μουσικού Ομίλου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών», Αρχιμουσικός κ. Δημήτρης Μανωλάτος και του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός», Αρχιμουσικός κ. Μάκης Κουτσαγγέλης.

Όλοι μαζί, ενώσαμε τις φωνές μας στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα: η υποβάθμιση του Πρωτοδικείου μας είναι προσβλητική και ανιστόρητη. Να διορθωθεί έστω και τώρα το τεράστιο αυτό λάθος εις βάρος της πόλης-σύμβολο του Έθνους!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr