Βόλεϊ Γυναικών Oμόνοια Ναυπάκτου: Δύσκολη νίκη στην Καλαμάτα

Πέντε σετ χρειάστηκε η Ομόνοια Ναυπάκτου για να κερδίσει μέσα στην Καλαμάτα τον Ακρίτα 2-3.

Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση που για την ώρα της δίνει μία θέση στα play off του πρωταθλήματος.

Δύσκολη ήταν η επικράτηση της Ομόνοιας στην Καλαμάτα που χρειάστηκε πέντε σετ και σχεδόν δυόμιση ώρες αγώνα για να κάμψει την αντίσταση του Ακρίτα σε ένα παιχνίδι με πολλά λάθη και για τις δύο ομάδες αλλά συναρπαστική εξέλιξη στο σκορ.

Η Ομόνοια αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και ξεκίνησε τον αγώνα με 0-4. Τα κορίτσια του Ακρίτα όμως με πολύ καλό σερβίς ανέτρεψαν το σκορ και προηγήθηκαν με 10-5 ενώ στη συνέχεια ανέβασαν τη διαφορά παίρνοντας το σετ με 25-18.

Οι Καλαματιανές βρέθηκαν να προηγούνται και στο δεύτερο σετ όμως η Ομόνοια ψαλίδισε τη διαφορά, πέρασε μπροστά και πήρε το σετ με 24-26 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Κοντά στο σκορ οι δύο ομάδες στο επόμενο σετ με τον Ακρίτα όσο ανεβαίνει το σκορ να ανεβάζει και την απόδοσή του κατακτώντας το σετ με 25-18. Πόντο πόντο οι δύο ομάδες στο τέταρτο σετ με την Ομόνοια να μένει ψύχραιμη στο τέλος και να παίρνει με δυσκολία το σετ (26-28) στέλνοντας το παιχνίδι σε τάι μπρέικ. Εκεί η Καλαμάτα βρέθηκε μπροστά 8-6 στην αλλαγή των γηπέδων όμως η Ομόνοια έκανε την ανατροπή και πήρε το σετ με 12-15 και τη νίκη με 3-2 στα σετ που της δίνει δύο ακόμα βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Απόλλωνας Πάτρας παρέμεινε στην κορυφή κερδίζοντας την Ολυμπιάδα 3-1 ενώ στο άλλο ντέρμπι της Πάτρας ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε την ΕΑΠ 3-2 και την πλησίασε στη δεύτερη θέση. Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου πέρασε με τρίποντο από την Αρχαία Ολυμπία και είναι πλέον μόλις ένα βαθμό πίσω από την Ομόνοια ενώ χαμός έγινε στην ουρά με τη νίκη 3-2 του Ναυπλίου επί του Σπαρτιατικού με τέσσερις ομάδες να “σφάζονται” για τη μία θέση που θα τους κρατήσει στην κατηγορία.

ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας (Δημητρακόπουλος): Φωτεινάκη, Μασουρίδη, Τσάτουμα, Χαλβατσιώτη, Μπότη Κ., Μπούνα, Σάββα, Γεωργιοπούλου, Μπίτσικα, Ιωαννίδη, Μπότη Θ., Μπουζέα, Βαμβακούση, Μπαστάκου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Πατακοπούλου, Ντότσι, Σκούνα, Σιακαβέλλα, Σχίζα, Σφήκα, Μπαλή, Νάκη, Τούφα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr