ΛΕΩΝ: Ευχαριστήριο προς Χορηγούς Συλλόγου

Η Διοίκηση του ΛΕΩΝ Α.Σ. Μεσολογγίου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους παρακάτω χορηγούς, η βοήθεια των οποίων αποτελεί καταλυτικό παράγοντα στην βιώσιμη λειτουργία του Συλλόγου και ιδιαίτερα στις αυξημένες οικονομικές ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της συμμετοχής της αντρικής ομάδας μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Η ευγενική χειρονομία των χορηγών μας, μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για την απαιτητική συνέχεια.

Τους ευχαριστούμε θερμά. Συγκεκριμένα,

  • Το φίλο του Συλλόγου μας κ. Θεόδωρο Βούλγαρη, ιδιοκτήτη του καταστήματος BOULGARIS HOME COLLECTION, υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, ταπετσαρίες και είδη διακόσμησης, (http://www.boulgarishome.gr/ ) που εδρεύει στο Αγρίνιο.
  • Τον φίλο του Συλλόγου μας Οικονομολόγο κ. Καραδημήτρη Νικόλαο, ιδιοκτήτη και επιστημονικό υπεύθυνο στην εταιρία e-logistiki ( www.e-logistiki.gr ), παροχή εξειδικευμένων λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδρύματα, που εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής.
  • Τον φίλο του Συλλόγου μας κ. Μουρκογιάννη Νικόλαο, ιατρός ακτινολόγος-ακτινοδιαγνώστης - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - Ακτινολογική Διάγνωση, που εδρεύει στο Μεσολόγγι και στον Αστακό.
  • Την κλινική DK Dental και τους εξειδικευμένους οδοντιάτρους κ. Διαμαντόπουλο Χρήστο – Περιοδοντολόγο ( τ. Πρόεδρος του Συλλόγου ) και κα Καλογερογιάννη Λαμπρινή – Προσθετολόγο, παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, η οποία εδρεύει στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο.
  • Τους φίλους του Συλλόγου μας, αδερφούς Διονύση και Γιάννη Βισβίκη και το κατάστημά τους, All day bar restaurant Alatiera, στο λιμάνι Μεσολογγίου.
  • Το φίλο του Συλλόγου μας, κ. Τζινιέρη Δημήτρη, ιδιοκτήτη του καταστήματος Jenio – Coffee & Spirit, στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη στο Μεσολόγγι.

      

 

 

Τελευταια νεα

 

    

    

    

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr