Ηλίας Παπαθεοδώρου «Να παίξουμε στα όριά μας»

O προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε στο aekbc.gr για την αυριανή (21/11) εκτός έδρας αναμέτρηση με Μεσολόγγι ΒΑΧΙ:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο το Μεσολόγγι. Μπορεί το Μεσολόγγι να είναι μία νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, ωστόσο έχει αποδείξει με τις νίκες και τις εμφανίσεις, που έχει κάνει έως τώρα πόσο καλό σύνολο διαθέτει. Αποτελείται από ένα ρόστερ με νέους παίκτες που έχουν πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και με έμπειρα παιδιά, που τους καθοδηγούν στις δύσκολες στιγμές. Είναι μία ομάδα, η οποία προετοιμάζει πολύ καλά το παιχνίδι της και δημιουργεί πολλά προβλήματα στον αντίπαλο με την τακτική της.

Από την πλευρά μας, θα πρέπει να παίξουμε έναν αγώνα πραγματικά στα όριά μας. Να ξεπεράσουμε τα προβλήματα απουσιών, που αντιμετωπίζουμε και να δώσουμε το 100%, ώστε να συνεχίσουμε με νίκες στη Basket League».

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr