Χωρίς τον αρχηγό του στον Εύοσμο ο Χαρίλαος Τρικούπης (Βίντεο)

Με μια σημαντική απουσία ταξιδεύει το Σάββατο το μεσημέρι για τον Εύοσμο η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη που στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής φιλοξενείται από την ομάδα του ΑΙΑΣ Εύοσμου.

Ο Παναγιώτης Ζωντός δεν μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό της ομάδας Ντίνο Σταυρόπουλο που στο παιχνίδι με τον Γέφυρα στο τρίτο δεκάλεπτο αποχώρισε από τον αγωνιστικό χώρο με διάστρεμμα.

Εκτός από τον αρχηγό μικροπροβλήματα από μια ίωση αντιμετωπίζουν και οι Παπαρέγκας και Βουρνάς οι οποίοι όμως θα είναι κανονικά στην αποστολή. Σε αυτή συμμετέχει κανονικά και ο Παπαδιονυσίου ο όποιος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στην μέση και είναι και πάλι στην διάθεση του τεχνικού τιμ.

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες είναι άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, κάτι το οποίο φάνηκε και στις δηλώσεις των Μουρίκη και Ζωντού στην κάμερα του  Aitosports.GR  πριν την προπόνηση της Παρασκευής.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ  Παργιανόπουλος και Τσουμαχίδης.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr