Για τη νίκη αύριο κόντρα στη Γέφυρα ο Χαρίλαος Τρικούπης (Βίντεο)

Στη Γέφυρα θα ταξιδέψει αύριο η αποστολή του Χαρίλαου Τρικούπη για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη τοπική ομάδα στις 17:00 με την οποία ισοβαθμεί στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας αμφότεροι από 28 βαθμούς (9 νίκες-10 ήττες).

Με απογευματινή προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο τελείωσε η μίνι προετοιμασία ενόψει του αυριανού παιχνιδιού ευτυχώς χωρίς κάποιο απρόοπτο. Εκτός λόγω του γνωστού τραυματισμού του στο πόδι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα μείνει ο Μάρκο Ψάλτου ενώ κανονικά το παρών θα δώσει ο Ανδρέας Βουρνάς ο οποίος ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ το πρόβλημα στη γλώσσα από το χτύπημα που αποκόμισε από το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στο Πευκοχώρι.

Το κλίμα στην ομάδα του Χαρίλαου είναι πολύ καλό μετά και τη μεγάλη και σημαντική νίκη που πέτυχε κόντρα στην ομάδα του Πευκοχωρίου τη προηγούμενη αγωνιστική και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μεσολόγγι με 62-63 στη παράταση.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι στην κάμερα του www.aitosports.gr μίλησαν αυτή την εβδομάδα ο βοηθός προπονητή του Χαρίλαου Τρικούπη κ. Ηλίας Μούτσιος, και ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας Χρήστος Δημητρόπουλος.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο ορίστηκαν οι κύριοι Ελευθεριάδης και Παπαγεωργίου.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr