Τον Απόλλων Θέρμου υποδέχεται σήμερα στο ΔΑΚ η ΑΕΜ

Την ομάδα του Απόλλωνα Θέρμου υποδέχεται σήμερα Σάββατο 18/12 στις 15:00 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου η ΑΕΜ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά την αναβολή των αγώνων της ΕΠΣΑ την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εντόνων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την Αιτωλοακαρνανία, το πρωτάθλημα ξεκινά και πάλι με το παιχνίδι στο Μεσολόγγι ανάμεσα στον 2ο Απόλλων Θέρμου 1957 και την 3η ΑΕ Μεσολογγίου να είναι η αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Οι γηπεδούχοι επιστρέφουν σε αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από 20 ημέρες καθώς το τελευταίο παιχνίδι για την ΑΕΜ είναι αυτό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Νεοχώρι κόντρα στο Όμηρο στις 27 Νοεμβρίου, με την ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα να φεύγει νικήτρια με σκορ 2-0, ενώ το προγραμματισμένο παιχνίδι της 9η αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα της ΑΕ Αγίου Δημητρίου δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κρουσμάτων covid-19 στην ομάδα του Αγρινίου, με το παιχνίδι να διεξάγεται εμβόλιμα στην προσεχή Τετάρτη 22/12 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η ομάδα του Θέρμου τις δυο τελευταίες αγωνιστικές έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες, για την 8η αγωνιστική εκτός έδρας με σκορ 4-2 από την ΑΕ Αγίου Δημητρίου, και για την 9η αγωνιστική εντός έδρας με σκορ 1-0 από την Αναγέννηση Στάνου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι το σημερινό στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές και ποιοτικές ομάδες, οι όποιες θα κυνηγήσουν τους τρεις βαθμούς τις νίκης από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οριστήκαν οι κ.κ Ζύγας, Κολοσιώνης και Τσιλίκας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και η βαθμολογία:

Θερμή παράκληση σε όσους ‘’πονηρούς’’ όλο αυτό το διάστημα κάνουν αντιγραφή επικόλληση τους πινάκες με τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες να αναφέρουν και την ΠΗΓΗ, γιατί αλλιώς θα υπάρξουν εκπλήξεις.. Καλές Γιορτές!!!

AitoSports.GR | 10ης αγωνιστικής Α΄κατηγορίας

ΑΕ Ευηνοχωρίου - Αστέρας Μεσολογγίου

Όμηρος Νεοχωρίου - Ατρόμητος Αντιρρίου

Απόλλων Δοκιμίου - Αστέρας Καμαρούλας

ΑΕ Αγίου Δημητρίου - Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος

ΑΕ Μεσολογγίου - Απόλλων Θέρμου 1957

Ρεπό: Αναγέννηση Στάνου

AitoSports.GR | Η βαθμολογία:

1.Αναγέννηση Στάνου 23

2.Απόλλων Θέρμου 1957 18

3.ΑΕ Μεσολογγίου* 16

4.Απόλλων Δοκιμίου* 16

5.Αστερας Μεσολογγίου* 11

6.Ενωση ΑΟΚ Τρίκαρδος* 10

7.Όμηρος Νεοχωρίου* 8

8.ΑΕ Ευηνοχωρίου* 8

9.ΑΕ Αγίου Δημητρίου* 7

10.Ατρόμητος Αντιρρίου* 6

11.Αστέρας Καμαρούλας* 3

*Οι ομάδες με τον έναν αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό τους

Με αγώνα λιγότερο: ΑΕ Μεσολογγίου και ΑΕ Αγίου Δημητρίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr