Κακή εμφάνιση και ήττα για την ΑΕΜ από τον Απόλλων Θέρμου

Εντός έδρας ήττα η οποία συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση για την ΑΕΜ το Σάββατο το μεσημέρι στο ΔΑΚ Μεσολογγίου από τον Απόλλων Θέρμου 1957 με σκορ 1-0.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη φίλων της ομάδας του Μεσολογγίου που το τελευταιο διαστημα εφυγαν απο τη ζωη, καθώς και του Μιχάλη Μαργέτη (Μπόμπορα).

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με δυνατά μαρκάρισμα, και πολύ γκρίνια και εκνευρισμό εκατέρωθεν για τις αποφάσεις του διαιτητικού τρίου, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε δύσκολες φάσεις όπως συνηθίζεται να λεμέ.

Από την αρχή του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο ορεξάτοι, με τους γηπεδούχους απ ότι φαίνεται η αδράνεια του εικοσαημέρου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω των αναβολών να επηρεάζει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του Γιώργου Ασπρογέρακα.

Στο πρώτο μέρος δυο είναι οι αξιόλογες στιγμές, με την πρώτη να είναι στο 19΄για τους φιλοξενούμενους σε σουτ του Νούλα ο Δουλιώτης θα πέσει στην γωνιά του και θα αποκρούσει σε κόρνερ.

Στο 35΄θα έχουμε τη φάση του αγώνα.. Κόρνερ από αριστερά για την ΑΕΜ με τον Θανάση Μιχαλόπουλο, κεφαλιά του Κοσμά μέσα από την μικρή περιοχή θα αποκρούσει ενστικτωδώς ο Ρόκκος, ριμπάουντ και σουτ και πάλι του Κοσμά, με τον Ρόκκο για ακόμα μια φορά να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ίδια η εικόνα του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα στο 70΄για δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Στεργίου ο όποιος ενώ είχε κίτρινη κάρτα εδίωξε μακριά τη μπάλα για καθυστέρηση, με τον ρέφερι του παιχνιδιού να κάνει συστάσεις στον αρχηγό του Απόλλωνα.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, στο 85΄ο Καμμένος με ωραία ατομική προσπάθεια από δεξιά, θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο συρτό σουτ στην αριστερή γωνιά του Δουλιώτη θα κάνει το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν, και δυο λεπτά αργότερα στο 87΄σε φάση διαρκείας στα καρέ του Ρόκκου ο Μιχαλόπουλος πάνω στη γραμμή θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του δεύτερο βοηθού της αναμέτρησης κ. Τσιλίκα κάτω από έντονες διαμαρτυρίες.

Το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα θα βρει του φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την επιστροφή στις νίκες μετά από δυο συνεχόμενες ήττες, και τους γηπεδούχους να γνωρίζουν την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, και να προβληματίζουν με την εμφάνιση τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

19΄Σουτ του Νούλα, θα πέσει και θα αποκρούσει στη γωνιά σε κόρνερ ο Δουλιώτης.

21΄Σουτ του Στεργίου, θα μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

26΄Πλασε από πλεονεκτική θέση του Καμμένου άουτ.

27΄Εκτελεση φάουλ στην περιοχή για την ΑΕΜ, κεφαλιά του Θανάση Παλιάτσα θα μπλοκάρει ο Ρόκκος.

35΄Μεγαλη διπλή χαμένη εύκαιρα για την ΑΕΜ, κόρνερ από αριστερά με τον Μιχαλόπουλο, με τον Κοσμά με διπλή προσπάθεια (κεφαλιά και σουτ) μέσα από την μικρή περιοχή να μην μπορεί να νικήσει τον Ρόκκο ο οποίος θα αποσοβήσει σωτήρια τον κίνδυνο.

77΄Γυρισμα στην περιοχή του Κοκκοτού, σουτ Νούλα πάνω στην κίνηση άουτ.

79΄Καλό μακρινό ευθύβολο σουτ του Γιάννη Παλιάτσα άουτ.

85΄ΓΚΟΛ, ωραία ατομική προσπάθεια από δεξιά του Καμμένου ο οποίος θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο συρτό σουτ στην αριστερή γωνιά του Δουλιώτη θα κάνει το 0-1.

87΄Φαση διάρκειας στα καρέ των φιλοξενούμενων, με τον Μιχαλόπουλο πάνω στην γραμμή να νικάει τον Ρόκκο στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ με υπόδειξη του δευτερου βοηθού.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ζύγας, Κολοσιώνης και Τσιλίκας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Τραγουλιάς, Παπαευθυμίου, Παλιάτσας Α., Μπαλαμπάνης, Παλιάτσας Ι., Μιχαλόπουλος Α., Χαλαζιάς (65΄Κράνης), Πλαστήρας, Πασπαλιάρης, Κοσμάς (87΄Ρουπάκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957: (Γιάννης Λιάκας) Ρόκκος, Μπαλάφας, Μπίστας, Κακούρης, Κοκώνης, Νούλας, Καμμένος, Καμζέλας, Μούτσα, Στεργίου, Κοκκοτός (90΄Γκουτσέλης).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr