Εντός έδρας ήττα από το Δοκίμι για την ΑΕΜ

 

Εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 για την ΑΕΜ από τον Απόλλων Δοκιμίου για την 14η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας.

Παιχνίδι που τα είχε όλα , φάσεις, γκολ, αποβολές αλλά και μικρής έκτασης επεισόδια στο τέλος του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Δοκιμίου ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στην αρχή του παιχνιδιού και με τον Κοτρότσο Μ. στο 15΄θα πάρει προβάδισμα στο σκορ 0-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι θα πάρουν μέτρα στο γήπεδο πιέζοντας τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο θέλοντας να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει όπως τέλειωσε και το πρώτο, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τρόπους να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων που περίμεναν κάτω από την σέντρα, απειλώντας κατά κύριο λόγο μονό όμως από στημένες μπάλες.

Στο 78΄λαθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Μακρής θα κλέψει τη μπάλα με τον Μπαλαμπάνη να τον ανατρέπει έξω από την μεγάλη περιοχή και να δέχεται την απευθείας κόκκινη κάρτα του ρέφερι του παιχνιδιού ως τελευταίος παίκτης.

Με αριθμητικό πλεονέκτημα και με την ψυχολογία οι παίκτες του Δοκιμίου θα πάρουν μέτρα στο γήπεδο δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Δουλιώτη, με τον τελευταίο να κατεβάζει ρολά κρατώντας το 0-1.

Δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση των καθυστερήσεων σε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Κάκκος θα δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το παιχνίδι με 9 παίκτες.

Στο τέλος και κατά την αποχώρηση των φιλοξενούμενων, ομάδα ατόμων κατάφερε πηδώντας τη μάντρα από την εξωτερική πλευρά του γηπέδου να φτάσει στα αποδυτήρια, η έγκαιρη όμως επέμβαση των παικτών και των ανθρώπων της ομάδας της ΑΕΜ θα αποσοβεί τα χειρότερα.

Διαιτητές της αναμετρήσεις οι κ.κ Γκιάφης, Γαλανόπουλος και Ξύστρας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Τραγουλιάς, Παπαευθυμίου, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Παλιάτσας Ι. (80΄Αυτζής), Πιστιόλης, Παλιάτσας Θ., Γαβρίνας, Πλαστήρας (63΄Πασπαλιάρης), Κράνης (69΄Αθανασόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: (Θοδωρής Λαυράνος) Δαραβαλης, Καραχάλιος, Μπουμπούλης, Ζαχαράκης, Μακρής, Τσόλκας, Κορομηλάς Α. (85΄Μπαρμπαγιάννης), Κορομηλάς Φ. (20΄λ.τ Δαλαγιώργος), Κοτρότσος Μ., Κοτρότσος Ν., Τσακανίκας (46΄λ.τ Στραβοδήμος - 77΄Κοντοπάνος).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr