Νίκη για την ΑΕΜ επί του Αστέρα Μεσολογγίου με σκορ 4-0

 

 Φωτο Αρχείου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0-4

Νίκη για την ΑΕΜ επί του Αστέρα Μεσολογγίου με σκορ 4-0 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγοριας.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς ο αέρας και το κρύο δυσκόλευαν τις προσπάθειες και των εικοσιδύο ποδοσφαιριστών.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μόλις στα πρώτα 10΄λεπτα να προηγηθούν με 0-2 χάρη σε τέρματα του Πλαστήρα στο 3΄ και Πιστιόλη στο 7΄.

Στο 27΄ο Γαβρίνας ο οποίος μέχρι τον Δεκέμβριο ήταν ποδοσφαιριστής του Αστέρα έκανε το 0-3 για λογαριασμό της ΑΕΜ, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα για το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσει όπως και το πρώτο, με τους φιλοξενούμενους στο 52΄να φτάνουν σε ακόμα ένα τέρμα με τον Πιστιόλη, με τον επιθετικό της ΑΕΜ να σημειώνει και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι κάνοντας το 0-4.

Τρία λεπτά αργότερα στο 55΄ο Αστέρας θα κερδίσει πέναλτι, με τον Μπαρμπαρούση όμως να μην καταφέρνει να νικήσει τον Δουλιώτη ο οποίος θα πέσει και θα αποκρούσει τη μπάλα στην αριστερή του γωνιά.

Δοκάρι για τον Αστέρα στο 65΄, μπάσιμο από δεξιά και πλασέ του Τριώτη στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το 0-4 να είναι και το τελικό σκορ.

Την επομενη 19η αγωνιστική ο Αστέρας αγωνίζεται εκτός έδρας στην Κατοχή κόντρα στον Τρίκαρδο, και η ΑΕΜ υποδέχεται στο ΔΑΚ Μεσολογγίου την ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

3΄ΓΚΟΛ, συνδυασμός από αριστερά Αθανασόπουλου με τον Πιστιόλη, παράλληλη σέντρα του τελευταίου σουτ Πλαστήρα 0-1.

7΄ΓΚΟΛ, σέντρα Γιάννη Παλιάτσα στην περιοχη, κοντρολ και σουτ του Πιστιόλη και 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

26΄ΓΚΟΛ, κλέψιμο Χαλαζίας στο κέντρο, πάσα στον Πιστιολη ο όποιος θα γυρίσει την μπάλα στην περιοχή και με πλασέ ο Γαβρίνας θα κάνει το 0-3.

52΄ ΓΚΟΛ, γρήγορη αντεπίθεση για την ΑΕΜ, ο Πασπαλιάρης θα βρει με κάθετη πάσα τον Πιστιόλη ο όποιος με σουτ θα κάνει το 0-4.

55΄Πέναλτι για τον Αστέρα, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μπαρμπαρούσης με τον Δουλιώτη να αποκρούει στην αριστερή του γωνιά.

65΄Δοκαρι για τον Αστέρα, μπάσιμο από δεξιά και πλασέ του Τριώτη στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καζανάς, Ξύστρας, Ροδάτος.

Παρατηρητής αγώνα: Κανταρέλος 

Νοσηλεύτρια: Ιωάννου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Γρίβας, Μάντης, Μπαρμπαρούσης, Αγγελάκης, Γερατσιάν, Ντίμο, Μανέτας, Μαυραγάνης, Ντελής, Γιαβρούτας, Τριώτης.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Παλιάτσας Ι., Αθανασόπουλος, Χαραλάμπους, Μπαλαμπάνης, Παλιάτσας Θ., Πιστιόλης, Αυτζής, Γαβρίνας, Χαλαζιάς, Πλαστήρας (46΄Πασπαλιάρης).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr