Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η ΑΕΜ στη Ναύπακτο για το κύπελλο

 Κύπελλο | Ναυπακτιακός Αστέρας – ΑΕ Μεσολογγίου 3-2

Την ήττα με σκορ 3-2 για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας γνώρισε η ΑΕΜ το απόγευμα της Τετάρτης 6/4 στη Ναύπακτο από την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα, με την ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα να παίρνει και το εισιτήριο για το τελικό του θεσμού οπού θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Παναγρινιακού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο λεπτο από στημένη φάση και αδράνεια της άμυνας της ΑΕΜ με τον Ρουμπάτο θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0.

Στο 17΄δυνατο μαρκάρισμα του Ρουμπάτου πάνω στο Πλαστήρα, με τον παίκτη της ΑΕΜ στο 22΄να περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου λογω τραυματισμού. Κίτρινη κάρτα για τον παίκτη του Ναυπακτιακού.

Νέα αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν τη μπάλα από την περιοχή, ο Νιφορόπουλος στο 27΄θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του Ναυπακτιακού 2-0.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 45΄οι φιλοξενούμενοι θα έχουν δοκάρι σε σουτ από πλάγια θέση του Κράνη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ.

Ότι δεν κατάφεραν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στις αρχές του δευτέρου για τους παίκτες του Γιώργου Ασπρογέρακα με τον Αυτζή στο 47΄με πλασέ πάνω στην κίνηση μετά από σέντρα του Αθανασόπουλου να μειώνει σε 2-1.

Στο 71΄οι γηπεδούχοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ρουμπάτος θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στο παιχνίδι για καθυστέρηση.

Στο 84΄η ομάδα του Ναυπακτιακού με πλασε του Μαχαίρα θα κανει το 3-1.

Για να έρθει στο 92΄ο Μιχαλόπουλος με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κράνης σε ανατροπή του στην περιοχή από τον Δούρο, να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

Διαιτητές της αναμέτρησης ο κ. Γκιάφης, ο κ. Τάκος και η κ.α Βασιλείου.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: (Γιάννης Νταλακούρας) Δούρος, Κατσογιάννης (67΄Vukomanovic), Κοντογιάννης, Αργυρόπουλος, Ναουμίδης, Λίτσος, Καψάσκης (86΄Πατρώνης), Γιαννόπουλος (56΄Μαχαίρας), Ρουμπάτος, Νιφορόπουλος, Μπατσής (86΄Ζαμπατακος).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Παλιάτσας Ι., Αθανασόπουλος, Κακκος, Μπαλαμπάνης, Παλιάτσας Θ., Πιστιόλης (90΄Φούντας), Αυτζης (84΄Μιχαλόπουλος), Πλαστήρας (22΄λ.τ Παπαευθυμίου), Χαλαζιάς, Κράνης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr