Ήττα για την ΑΕΜ στο Θέρμο από τον Απόλλων

Αν και το ματς ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με στόχο την νίκη ώστε να τερματίσουν όσο ποιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Η ΑΕΜ προηγήθηκες στο 21΄με τον Πιστιόλη 0-1, για να ισοφαρίσει στο 35΄ο Μούτσα για την ομάδα του Θέρμου σε 1-1.

Στο 60΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Μούτσα να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90΄ο Μπίστας με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 2-1 δίνοντας στην ομάδα του την νίκη και τους τρεις βαθμους.

Με την νικη αυτή η ομάδα του Απόλλωνα Θέρμου ολοκλήρωσε και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της (εχει ρεπο την τελευταια αγωνιστικη), με την ομάδα του Γιώργου Γιάκου να τερματιζει στην τριτη θεση.

Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα ολοκληρωνη την φετινη χρονια με εντός εδρας παιχνιδι το Σάββατο 16/4 στις 15:00 οπου υποδεχεται την ομάδα του Τρίκαρδου Κατοχής.

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Κολοσιώνης, Ροκοπάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Θέρμου 1957 (Γιώργος Γιάκος) Ρόκκος, Κοκώνης Κ., Μπίστας, Κοκώνης Ε., Μαραγιάννης, Σαμψώνας (68΄Καμμένος), Κοκώνης Σ., Νούλας Σ., Κόκκοτος, Μούτσα, Κακούρης.

ΑΕ Μεσολογγίου (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Παλιάτσας Ι, Χαραλάμπους (81΄Παπαευθυμίου), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Παλιάτσας Α., Πιστιόλης, Αυτζής, Κράνης (89΄Ρούσσος), Χαλαζιάς (64΄Μιχαλόπουλος Α), Αθανασόπουλος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr