Στο Αντίρριο κόντρα στον Ατρόμητο για την 5η Αγωνιστική η ΑΕΜ

 

Στο Αντίρριο «ταξιδεύει» αύριο Σάββατο η ΑΕΜ , οπού για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγοριας θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα του Ατρόμητου Αντιρρίου.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων, με τον Ανδρέα Καλαβριζιώτη και τους συνεργάτες του να έχουν στην διάθεση τους όλους του ποδοσφαιριστές, με μονό ερωτηματικό την συμμετοχή του Ανδρέα Δουλιώτη ο οποίος ταλαιπωρείτε εδώ και αρκετό διάστημα από πρόβλημα στη μέση.

Το μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων αυτή την εβδομάδα λογω των εντόνων βροχοπτώσεων πραγματοποιήθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο, με τον Ανδρέα Καλαβριζιώτη να ζηταει από τους παίκτες του συγκέντρωση και αποφασιστικότητα από το πρώτο εως και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Μεσολογγίου, με τον Ατρόμητο Αντιρρίου να έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, έχοντας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές συγκεντρώσει 7 βαθμούς, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας από τον Άρη Αιτωλικού με σκορ 4-2.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Γκιάφης, Λιόνας και Μπαξας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Α΄κατηγορίας.

Ατρόμητος Αντιρρίου - ΑΕ Μεσολογγίου

Αστέρας Μεσολογγίου - Άρης Αιτωλικού

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος - ΑΕ Αγίου Δημητρίου

Άρης Λεπενούς - Αμβρακικός Λουτρού

Απόλλων Δοκιμίου - Όμηρος Νεοχωριου

Η Βαθμολογία

1.ΑΕ Μεσολογγίου 10

2.Αμβρακικός Λουτρού 8

3.Άρης Αιτωλικού 7

4.Άρης Λεπενούς 7

5.Ατρόμητος Αντιρρίου 7

6.Αστέρας Μεσολογγίου 4

7.ΑΕ Αγίου Δημητρίου 4

8.Ενωση ΑΟΚ Τρίκαρδος 4

9.Απόλλων Δοκιμίου 3

10.Όμηρος Νεοχωριου 1

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr