ΑΕΜ εκεί εκεί στη Γ΄Εθνική!!!

Photo | Anadromi Panos

Θιναλιακός – ΑΕ Μεσολογγίου 1-2

Νίκη με ανατροπή για την ΑΕΜ με 1-2 στην Κέρκυρα επί του Θιναλιακού για την 7η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου, με την ομάδα του Μεσολογγίου να παίρνει την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Παιχνίδι για γερά νευρά, με την ΑΕΜ στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να κερδίζει πέναλτι σε χέρι αμυντικού στην περιοχή, με τον Χαλαζιά να στέλνει όμως τη μπάλα άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λαγκαδίτη.

Στο 17΄οι φιλοξενούμενοι θα έχουν δοκάρι σε σέντρα σουτ του Ζαβιτσάνου από δεξιά. Ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους σε πλασέ του Γαβρίνα μέσα από την περιοχή, ο Λαγκαδίτης με υπερένταση θα απομακρύνει τον κίνδυνο για την ομάδα του κρατώντας το 0-0 που θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48΄, οι γηπεδούχοι σε ανατροπή του Barka από τον Παλιάτσα μέσα στην περιοχή θα κερδίσουν πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Χατζηδημητρίου που πάρα την προσπάθεια του Δουλιώτη που θα πέσει στη σωστή γωνιά θα ανοίξει το σκορ για τον Θιναλιακό 1-0.

Παρά την ψυχρολουσία οι κανονιέρηδες θα βρουν τα ψυχικά αποθέματα και τέσσερα λεπτά αργότερα θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Εκτέλεση φάουλ του Κράνη με τη μπάλα να βρίσκει πάνω στο τείχος και να παίρνει ύψος, γυριστό σουτ του Αυτζή με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και 1-1.

Στο 61΄η ΑΕΜ θα κάνει την πλήρη ανατροπή. Εκτέλεση φάουλ γέμισμα του Αυτζή μέσα στην περιοχή, ο Κράνης θα κατεβάσει ωραία τη μπάλα και θα ελιχθεί μέσα στην περιοχή και θα ανατραπεί κερδίζοντας το πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μιχαλόπουλος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και κάνοντας το 1-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Από εκείνο το σημείο και μετά η ΑΕΜ θα διαχειριστή το σκορ, δημιουργώντας και κάποιες ευκαιρίες ώστε να μπορέσει να σημειώσει ακόμα ένα τέρμα που θα κλείδωνε και το αποτέλεσμα χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το τελικό σφύριγμα του κ. Φίτσα θα βρει τους κανονιέρηδες να πανηγυρίζουν μαζί με τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στην Κέρκυρα για το παιχνίδι, την επάνοδο στην Γ΄Εθνική και της Εθνικές κατηγορίες.

Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες, τους προπονητές, την διοίκηση, στους φροντιστές και τους αγνούς φίλους της ομάδας που είναι δίπλα στην ομάδα όλα αυτά τα χρονιά, και κάτω από αντίξοες συνθήκες σημείων μεγάλους ΑΘΛΟΥΣ.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν και στο Nafpaktianews.gr και τον Βασίλη Δελημαρη, καθώς και τον Δημήτρη Αντωνόπουλο που κατάφεραν και σήμερα να φέρουν με τις ενέργειες τους εις πέρας μια δύσκολη αποστολή με τη μετάδοση ακόμα ενός παιχνιδιού της ΑΕ Μεσολογγίου.

Υγ. Το ΔΑΚ Μεσολογγίου είναι σε επιεικώς απαράδεκτη κατάσταση και πρέπει άμεσα ΧΘΕΣ ο Δήμος να ξεκινήσει επιτέλους τα έργα ώστε τη νέα αγωνιστική περίοδο η ΑΕΜ να αγωνιστεί στο Μεσολόγγι και όχι σε κάποιο γήπεδο του Αγρινίου η της Ναυπάκτου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Φίτσας, Κέφης και Ζιωγας του συνδέσμου Πρέβεζας Λευκάδας.

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ (Σπύρος Δένδιας) : Λαγκαδίτης, Τσιριγώτης, Μουζακίτης, Χατζηδημητρίου, Φούκης, Κωστελέτος, Πάκος (λ.τ 46΄Καρδακάρης), Περεϊρα, Στέρεφ (λ.τ 58΄Κουρσάρης Γ.), Τζονσον, Πάσχος (λ.τ 30΄Barkas).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) : Δουλιώτης, Παλιάτσας, Ζαβιτσάνος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης, Χαλαζιάς, Κράνης, Μιχαλόπουλος (86΄Βαρούχος), Γαβρίνας (67΄Τριφιάτης).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr