Δίνεται λύση στο γηπεδικό θέμα για την ΑΕ Μεσολογγίου

 Φωτο αρχείου 

Οριστική λύση απ ότι φαίνεται δίνεται στο γηπεδικο θέμα για την ΑΕ Μεσολογγίου ενόψει και του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής στο οποίο θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά η ομάδα της πρωτεύουσας της Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σήμερα ήμερα Πέμπτη 20/7 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου στην οποία και παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου κ. Λύρος, η αντιδήμαρχος έργων κ.α Μελαχρή, από την τεχνική υπηρεσία ο κ. Λύτρα, ο πρόεδρος της ΑΕ Μεσολογγίου κ. Κατσαγάνης καθώς και ο ανάδοχος του έργου του ΔΑΚ κ. Γιαννάτος.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό να ενημερωθούν όλοι για την αποπεράτωση των εργασιών που έχουν να κάνουν με τον αγωνιστικό χώρο του κεντρικού γηπέδου του ΔΑΚ στο οποίο αναμένεται να τοποθετηθεί υβριδικός τάπητας τελευταίας γενιάς, αλλά και τις ενέργειες που έχουν γίνει για το θέμα της κερκίδας (υπάρχουσας και προσωρινής).

Από την πλευρά της εταιρίας και τον κ. Γιαννάτο δόθηκαν οι εγγυήσεις ότι αγωνιστικός χώρος αναμένεται να είναι έτοιμος και θα παραχωρηθεί για χρήση τέλος Αυγούστου, ενώ για το θέμα των κερκίδων, η τεχνική υπηρεσία και ο κ. Λύτρας ενημέρωσε ότι θα γίνουν η απαραίτητες ενέργειες ώστε να πάρει προσωρινή άδεια από την υπάρχουσα κερκίδα ένα μεγάλο μέρος στο οποίο δεν υπάρχει θέμα, ενώ γίνονται και η ενέργειες ώστε να γίνουν και οι απαραίτητες εργασίες και να υπάρξει οριστική λύση σε όλο το εύρος της κερκίδας.

Όσον αφόρα στην κατασκευή της μεταλλικής κερκίδας, έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξεκινήσει το επόμενο χρονικό διάστημα η κατασκευή της.

Αν όλα τα παραπάνω τηρηθούν, τότε σίγουρα ένα χρόνιο και τεράστιο θέμα για την ΑΕΜ η οποία και χρησιμοποιεί το ΔΑΚ Μεσολογγίου για τους αγώνες της, αναμένεται να βρει λύση.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr