Εβδομάδα εξελίξεων και ανακοινώσεων για την ΑΕΜ

Εβδομάδα εξελίξεων και ανακοινώσεων πρόκειται να είναι αυτή που μας έρχεται για την ΑΕ Μεσολογγίου ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ομάδα της πόλης μετά την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας λογω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του τεχνικού διδύμου Καλαβριζιώτη, Διαμαντόπουλου, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με έμπειρο τεχνικό που κατά το παρελθόν έχει ξανά κάτσει στον πάγκο των κανονιέρηδων, και εκτός απροόπτου αναμένεται να αποτελέσει και τον νέο τεχνικό που θα ηγηθεί της ομάδας στη Γ΄Εθνική.

Μόλις ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή, σειρά αναμένεται να πάρουν οι ανανεώσεις αλλά και η μεταγραφική ενίσχυση, με τους ανθρώπους τη ομάδας να έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις τόσο με παίκτες από το περσινό ροστερ, αλλά και με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.

Εξελίσσεις αναμένεται να υπάρξουν και στο θέμα των Ακαδημιών, καθώς αναμένεται να υπάρξει επανεκκίνηση με νεαρό προπονητή ο οποίος έχει ξανά εργαστεί σε Ακαδημίες, και έχει την απαραίτητη εμπειρία και όρεξη να τρέξει το απαιτητικό και ευαίσθητο αυτό εγχείρημα.

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας, η οποία την Δευτέρα το πολύ Τρίτη αναμένεται να μάθει και τις αντιπάλους της με τον καταρτισμό των ομιλών, καθώς 4 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του aitosports.gr η πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας φαίνεται να τοποθετείτε στον 2ο όμιλο με ομάδες από την Δυτική και Κεντρική Ελλάδα.

Έτοιμα είναι και τα εισιτήρια διαρκείας το κόστος των οποίων ανέρχεται στα 100 ευρώ, και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα για τον τρόπο διάθεση τους.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr