ΑΕΜ | Πολλά τα ανοιχτα μέτωπα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος

Συνεχίζεται για μια ακόμα εβδομάδα η προετοιμασίας της ΑΕΜ ενόψει των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι οποίες ξεκινούν σε λιγότερο από 2 εβδομάδες.

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα για τους ανθρώπους της ομάδας του Μεσολογγίου, καθώς τόσο ο σχεδιασμός (ανανεώσεις, μεταγραφές) δεν έχει εξελιχθεί όπως τουλάχιστον περίμεναν στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων, αλλά και η «καυτή πατάτα» του γηπέδου που θα αγωνιστεί τουλάχιστον για ένα μεγάλο απ ότι φαίνεται χρονικό διάστημα η ομάδα, είναι τα θέματα που είναι στην πρώτη γραμμή.

Όσον αφόρα τον σχεδιασμό για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, μεγάλο και κατ επέκταση αρνητικό παράγοντα έπαιξε η τοποθέτηση στην αρχή της ομάδας στον 3ο όμιλο και τα μεγάλα και πολυήμερα ταξίδια, με τους παίκτες να είναι αρνητικοί λογω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Απ ότι φαίνεται και μετά την τοποθέτηση της ομάδας του Μεσολογγίου στον 2ο όμιλο, αυτό έχει αντιστραφεί αλλά τώρα και οι ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι έχουν λιγοστέψει, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι καθημερινά σε συζητήσεις.

Τώρα στην «καυτή πατάτα» του γηπέδου.. λόγια λόγια λόγια.. το γήπεδο δεν πρόκειται να είναι έτοιμο για την έναρξη του πρωταθλήματος και αυτό είναι σίγουρο, φτάνει κάποιος να επισκεφτεί το ΔΑΚ και θα καταλάβει. Το πότε θα είναι έτοιμο, αυτό μόνο ο Δήμος και ο εργολάβος μπορεί να το πει, αν βέβαια μπορέσει και τον βρει κάποιος τον τελευταίο.

Τι γίνεται τώρα είναι το θέμα.. σύμφωνα με πληροφορίες μας, γίνονται κάποιες προσπάθειες ώστε να μπορέσει να βρεθεί προσωρινή λύση με γήπεδο εντος Δήμου Μεσολογγίου, με το ενδεχόμενο όμως η ΑΕΜ να αγωνιστεί στο Αγρίνιο η την Ναύπακτο που έχουν γήπεδα τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις να παραμένει ορθάνοικτο.

Για αύριο Τετάρτη 30/8 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι στο Βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγιου, με την ΑΕΜ να υποδέχεται την ομάδα του ΑΟ Ρηγανά, που την φετινή χρονιά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγοριας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr