Μπλόκο από τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ.. στον 3ο όμιλο η ΑΕΜ

Μπλόκο από την νομική υπηρεσία της ΕΠΟ για την περίπτωση της Βέροια και το ντόμινο που θα ακολουθούσε με τις μετακινήσεις του Εορδαϊκου και την ΑΕ Μεσολογγίου σε 1ο και 2ο όμιλο αντίστοιχα.

Πάρα την απόφαση – πρόταση της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής στις 25/8, σήμερα η μανική επιτροπή της ΕΠΟ ήρθε να βάλει τέλος στα παραπάνω σενάρια καθώς όπως εξηγεί από την στιγμή που η Βέροια δήλωσε συμμετοχή στη Γ΄Εθνικη θα πρέπει να υπάρξει τιμωρία και να μην μπορέσει ο σύλλογος από την Ημαθία να αγωνιστεί την φετινή χρονιά σε κανένα πρωτάθλημα.

Όπως είναι λογικό η παραπάνω εξελίξει βάζει ΒΟΜΒΑ στον προγραμματισμό της ομάδας του Μεσολογγίου και στις συμφωνίες που είχε συνάψει με παίκτες το προηγούμενο διάστημα, καθώς όπως είχαμε πει η ΑΔΙΚΗ τοποθέτηση της ομάδας της ΑΕΜ στον 3ο όμιλο και τα ΜΕΓΑΛΑ ταξίδια αποτελούσαν ανασταλτικό παράγοντα.

Το σίγουρο είναι, ότι οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για το μέλλον του συλλόγου την φετινή χρονιά, με όλα τα ενδεχόμενα (ακόμα και της μη συμμετοχής) να είναι ανοιχτό.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr