Βαρεία ήττα με ανατροπή για την ΑΕΜ στη Βάρη

Την ήττα με σκορ 5-1 γνώρισε η ΑΕΜ την Κυριακή στη Βάρη από την ομώνυμη ομάδα του Αστέρα, στα πλαίσια της 7η αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα του Μεσολογγίου κατάφερε μόλις στο 2΄της αναμέτρησης να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Παναγιωτίδη 0-1, με του γηπεδούχους να καταφέρνουν πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με σκόρερ τον Barra 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Αστέρα Βάρης θα πιέσει για την ανατροπή, και θα καταφέρει σε διάστημα μόλις τεσσάρων λεπτών από το 50΄μεχρι το 54΄ με τους Ντούλια 2-1, Καλομοίρη 3-1 και Μπερνιδάκη 4-1 να παίρνει αέρα τεσσάρων τερμάτων και να κλειδώνει τους τρεις βαθμούς. Το τελικό 5-1 θα διαμορφώσει στο 80΄ ο Ζαπατίνας.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μεσολογγίου το Σάββατο 28 Οκτωβρίου εκτός έδρας στη Ρόδο με την ομάδα του Ιάλυσου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καπίρης, Κατσογιάννης και Κρασώνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης) Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου (Γιουρα), Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος (Πικουλης), Μάγγος, Χριστίδης (Μπάκας), Barra, Μπερνιδάκης (Ζαπατίνας), Ντούλιας, Καλομοίρης (Kalela).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς) Δουλιώτης, Μανέτας, Τριφιάτης (Ζαβιτσάνος), Κάκκος, Αυτζής, Κακώνης, Μούτσι, Πλαστήρας (Βαρούχος Κ.), Κράνης (Πασπαλιαρης), Μιχαλόπουλος (Γαβριηλ), Παναγιωτίδης (Βαρούχος Ν.).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr