Γέμισαν τα καφενεία και οι καφετέριες από ΑΕΜΑΡΕΣ..

Είπα να αφήσω να περάσουν κάποιες αγωνιστικές μήπως και αλλάξει κάτι, αλλά που τέτοια τύχη..

Πριν λίγους μήνες μέσα από εδώ γράφαμε για το αδιέξοδο που είχε επέλθει στα διοικητά της ΑΕΜ με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι με το 1,5 πόδι στο κατώφλι του πρωτοδικείου με ότι συνεπάγεται αυτό.   

Σαν μανά εξ ουρανού εμφανίστηκε μια παρέα φίλων που με την συμπαράσταση επιφανών φίλων της ομάδας βγήκαν μπροστά ώστε η ομάδα του Μεσολογγίου να βγει από το αδιέξοδο και να κατεβεί αξιοπρεπώς και αντάξια του ονόματος και της ιστορίας της στο πρωτάθλημα.

Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι που συγκρότησαν το νέο διοικητικό συμβούλιο είχαν ως πρώτο μέλημα η ομάδα να βρει έναν προπονητή που να έχει περάσει από τα αποδυτήρια της ΑΕΜ, και με παίκτες Μεσολογγίτες που έχουν τιμήσει κατά το παρελθόν το σήμα με το κανόνι στο στήθος.

Όλα τα παραπάνω έγιναν και σε χρόνο αδιανόητο καθώς με την συμπλήρωση μιας και μόλις εβδομάδας η ομάδα είχε έρθει σε συμφωνία με προπονητή αλλά και μια 20αδα ποδοσφαιριστών για την έναρξη της προετοιμασίας.

Φτάνουμε στο σήμερα, έχουμε ήδη διανύσει τις 7 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με τους κανονιέρηδες εδώ και 2 αγωνιστικές να έχουν σκαρφαλώσει στην 2η θέση της βαθμολογίας 1 βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Παναμβρακικό και την ομάδα αγώνα με αγώνα να δείχνει στον αγωνιστικό χώρο στοιχεία που δουλεύουν καθημερινά οι παίκτες με το τεχνικό τιμ στις προπονησεις.

Αυτό που φαντάζει αδιανόητο και δεν μπορεί να εξήγηση κάνεις είναι η αδιαφορία των φιλάθλων της ομάδας που κάθε αγωνιστική είναι και ποιο λίγοι στις κερκίδες. Δεν θα ξεχάσω στον τελευταίο αγώνα τους παίκτες της ΑΕΜ να βγαίνουν για το παιχνίδι με τον Αμβρακικό Λουτρού και αποσβολωμένοι να κοιτούν τις άδειες από κόσμο κερκίδες (100-150 άτομα) και να κουνούν τα κεφάλια τους δείχνοντας να μην πιστεύω αυτό που βλέπουν.

Έρχομαι και διεροτομε εγώ τώρα.. Τόσα χρόνια έφταιγε ο τάδε που έχει κάνει μαγαζάκι του την ΑΕΜ και γι αυτό δεν πάω γήπεδο, τι να δω έλεγε ο άλλος που δεν παίζουν Μεσολογγίτες και πληρώνουν κάθε έναν που φέρνουν και αλλά τέτοια πολλά..

Τίποτα απ όλα αυτά κύριοι δεν έφταιγε, το μόνο που φταίει είναι η νοοτροπία μας στο να καθόμαστε σε μια καρέκλα ενός καφενείου η μιας καφετέριας και να σχολιάζουμε πάντα αρνητικά το κάθε πράγμα.. Δεν συζητάω στο ενδεχόμενο κάποιος να έχει διαφορετική άποψη από αυτόν που λέει το μακρύ και το κοντό του, η ατάκα είναι η ιδία απ όλους.. Μην μιλάς εσύ δεν ξέρεις, έχω πληρώσει εγώ την ΑΕΜ.. Και σου εξιστορεί ιστορίες 20ετιας και πιο πέρα ακόμα..

Κύριοι, αφήστε τις καρέκλες στα καφενεία και τις καφετέριες και πάρτε θέση στην κερκίδα, η ομάδα μας χρειάζεται όλους.. Δεν περισσεύει κάνεις !!!

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr