Για τη νίκη αύριο στο Αιτωλικό με τον Ίναχο Βάλτου η ΑΕΜ

Με προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς ολοκληρώθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι στο βοηθητικό γήπεδο Μεσολογγίου η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό παιχνίδι της εμβόλιμης 22ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας.

Η ΑΕΜ υποδέχεται το μεσημέρι της Τετάρτης στο ουδέτερο Δημοτικό γήπεδο του Αιτωλικού λόγω της τιμωρίας της από το παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό την αμάδα του Ίναχου Βάλτου, σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι επιβεβλημένη μετά και το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Λουτρό.

Οι απουσίες γνωστές για τον Χρηστο Ζαρκαβέλη που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χαλαζιά και Ζαρκάδα, ενώ εκτός θα είναι και ο τιμωρημένος Πασπαλιάρης.

Με αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Αγρινιώτης τεχνικός, καθώς θέλει να δώσει ανάσες σε παίκτες που είναι φορτωμένοι από τα συνεχόμενη παιχνίδια, ενόψει και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί το προσεχές διάστημα με Όμηρο Νεοχωρίου εκτός 18/2, Ναυπακτιακό εκτός 22/2, και Ατρόμητο Αντιρρίου εντός στις 25/12.

Αρκετός αναμένεται να είναι και ο κόσμο που θα μεταβεί αύριο στο γειτονικό Αιτωλικό ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Μεσολογγίου.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr