Έτοιμη για το γειτονικό ντέρμπι στο Νεοχώρι η ΑΕΜ

Με προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η μίνι προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό εκτός έδρας γειτονικό ντέρμπι με την ομάδα του Ομήρου Νεοχωρίου.

Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης εκτός από τον στρατευμένο Ζαρκάδα που σήμερα ορκίστηκε και από Δευτέρα θα είναι στην διάθεση της ομάδας, είδε τον αρχηγό της ΑΕΜ Παναγιώτη Δενδρινό να μην λαμβάνει μέρος στην προπόνηση καθώς ένιωθε έντονους πόνους στη μέση του, με την συμμετοχή του να είναι εξαιρετικά αμφίβολη,  ενώ και ο Δημήτρης Ζέρβας λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεση Αγρινιώτη τεχνικού.

Στη διάθεση του για αυτό το παιχνίδι θα είναι και ο  Γιώργος Πασπαλιάρης που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Ίναχο Βάλτου λόγω τιμωρίας, αλλά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιάννης Χαλαζιάς που ενσωματώθηκε με την ομάδα.

Αρκετός αναμένεται να είναι και ο φίλαθλος κόσμος που θα μεταβεί αύριο από το Μεσολόγγι ώστε να παρακολουθήσει το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Στυλιαράς, Βασιλόπουλος και Σούζας.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr