Έτοιμη η ΑΕΜ για την τελευταία «μάχη» κόντρα στον Παναμβρακικό

Με μόνο στόχο αυτό που για πολλούς φαντάζει ακατόρθωτο όχι όμως και για τους ίδιους, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στο ΔΑΚ Μεσολογγίου η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Σαββατιάτικο ντέρμπι κόντρα στον Παναμβρακικό στην Αμφιλοχία που θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή της Α΄ κατηγορίας.

Το έργο των παικτών του Χρήστου Ζαρκαβέλη δύσκολο, καθώς εκτός από την νίκη θέλουν και διαφορά 4 τερμάτων ώστε να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα και την απευθείας άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, μιας και στο πρώτο παιχνίδι στην διαδικασία των play-offs στο Μεσολόγγι είχαν γνωρίσει την ήττα με σκορ 3-0, ενώ και σε περίπτωση νίκης της ομάδας του Μεσολογγίου με 3 γκολ διαφορά το πρωτάθλημα και πάλι κατακτά η ομάδα του Παναμβρακικού που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τα προβλήματα αρκετά και σημαντικά για ακόμα ένα παιχνίδι για τους κανονιέρηδες που έχουν μάθει όμως να ζουν με αυτά, Σακελαρόπουλος, Κοντομήτσος, Ζαχαρακής τραυματίες, καθώς και ο Κάκκος που αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Φλόγα δεν θα είναι στην διάθεση του Αγρινιώτη τεχνικού της ΑΕΜ, που ζήτησε από τους παίκτες του υπομονή, καθαρό μυαλό και πάθος από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα, ώστε να κλείσουν τη χρονιά όπως αρμόζει στη φετινή νέα προσπάθεια και ιστορία του συλλόγου.

Ξεσηκωμός υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΜ, που μετά και τις δυο εντός έδρας νίκες με ευρύ σκορ απέναντι σε Ναυπακτιακό και Παλαιομάνινα αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν αύριο Σάββατο στις 4:30 μ.μ στο γήπεδο της Αμφιλοχίας ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr