Νταλακούρας: «Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που έχει συμβεί φέτος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής»

Η Γ’ Εθνική επιστρέφει στους αγώνες; κανένας δεν ξέρει. Ούτε αν θα επιστρέψει, ούτε τους όρους , ούτε τις σκέψεις των υπευθύνων. Το μόνο που γνωρίζουν προπονητές, παίχτες και παράγοντες είναι ότι ξεκίνησαν οι προπονήσεις. 

Ο Τηλυκράτης είναι από τις πρώτες ομάδες της Γ Εθνικής που δήλωσε τη συμμετοχή του στη συνέχιση του πρωταθλήματος και σήμερα , μετά από το ομαδικό rapid test, μπήκε στο γήπεδο για προπονήσεις. Ήταν η πρώτη προπόνηση μετά από πολύ καιρό. Με κάποιους παίχτες να απουσιάζουν γιατί αποφάσισαν να πάνε φαντάροι , με νέα παιδιά από ομάδες της Λευκάδας να δοκιμάζονται και νέες αφίξεις  που ακόμη δεν είναι ανακοινώσιμες.  Στο δημοτικό στάδιο «Πλάτωνας Γρηγόρης» βρέθηκε το lefkadapress και αμέσως μετά την προπόνηση πήρε και τις πρώτες δηλώσεις του προπονητή , Γιάννη Νταλακούρα:

«Είμαι ευχαριστημένος κατ ΄αρχήν γιατί οι παίχτες μου έχουν επιστρέψει σε ένα καλό επίπεδο που σημαίνει ότι όλο αυτό τον καιρό της καραντίνας δεν αφέθηκαν. Έχουν έρθει και άλλα παιδιά από την Λευκάδα ώστε να μπορέσουν να εγκλιματιστούν στην ομάδα μας και να αξιολογήσουμε  και εμείς πόσα από αυτά μπορούμε να εντάξουμε στο δυναμικό και να δημιουργήσουμε ένα μέλλον για την ομάδα. Έχουμε βέβαια λίγο χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια που απομένουν.  Πιστεύω ότι θα συνεχιστεί ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα έχοντας στο μυαλό τους όλες οι ομάδες τόσο την πρόκριση όσο και την παραμονή στην κατηγορία όπου του χρόνου θα έχουμε μία πολύ καλή Γ Εθνική. Το πρωτάθλημα, κατά τη γνώμη μου, θα είναι ανταγωνιστικό. Θεωρώ ότι ο Τηλυκράτης θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει… », είναι τα πρώτα λόγια του Γ. Νταλακούρα

Ποιος είναι ο νέος σας προγραμματισμός σε σχέση με αυτό που είχατε ξεκινήσει…

Νομίζω ότι ο προγραμματισμός όλων των ομάδων είναι εκτός λογικής σειράς. Όλοι οι προπονητές και οι ομάδες κάνουν μια προσπάθεια να βρουν ένα λογικό δρόμο για να εμφανιστούν όσο το δυνατόν καλύτερα. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που έχει συμβεί φέτος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Πρέπει να λειτουργήσουμε με τον τρόπο που θα μας υποδείξουν.

Πηγή: lefkadapress.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr