Γ΄Εθνική: Ήττα για τον Ναυπακτιακό Αστέρα από την Παναχαϊκή (vid)

 

Την ήττα γνώρισε ο Ναυπακτιακός Αστέρας από την Παναχαϊκή στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο στα πλαίσια της 20ης Αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 16ο λεπτό, με τον Αλεξόπουλο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και από θέση τετ α τετ να νικάει τον Μένιο. Στο 45ο λεπτό οι Πατρινοί παραλίγο να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Κέρη να σημαδεύει το δοκάρι μετά από πολύ ωραία προσπάθεια. Η ομάδα της Ναυπάκτου δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική με τους Πατρινούς να κρατάνε εύκολα το 0-1 και να παίρνουν σημαντικό τρίποντο για την άνοδο.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα 15′ λεπτά αλλά με πολύ δυνατές μονομαχίες, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κερδίσουν τον χώρο του κέντρου. Στο 16ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ, με τον Τεγούση να βγάζει σε θέση τετ α τετ τον Αλεξόπουλο ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ θα καταφέρει να νικήσει τον Μένιο. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με την Παναχαική να αμυνόταν καλά και να μην έδινε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν με ευκολία.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της Ναυπάκτου θα έρθει στο 33′, με τον Κοντογιάννη να εκτελεί φάουλ με σέντρα, με την μπάλα να περνάει από πολλά σώματα και τον Κολοβούρο να μπλοκάρει. Στο 45′ η Παναχαϊκή θα χάσει σπουδαία ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα με τον Κέρη να συνδυάζεται άψογα με τους συμπαίκτες του, όμως το σουτ που θα επιχειρήσει θα καταλήξει στο δεξί δοκάρι του Μένιου με το 0-1 να παραμένει σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Παναχαϊκή προσπάθησε να καθαρίσει το παιχνίδι όμως οι ευκαιρίες που είχε στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο τέρμα. Στο 63ο λεπτό ο Μαχαίρας με άμεσο παιχνίδι θα προσπαθήσει να βρει τον Νιφορόπουλο ο οποίος δεν θα προλάβει να τσιμπήσει την μπάλα, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να απομακρύνει τον κίνδυνο. Στο 65′ ο Νιφορόπουλος θα γεμίσει στην αντίπαλη περιοχή με τον Κολοβούρο να κάνει άστοχη έξοδο και τον Μαχαίρα να πιάνει την κεφαλιά, όμως αυτή θα καταλήξει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου δεν θα απειληθεί ιδιαίτερα και θα μπορέσει να κρατήσει το “μηδέν”, με τους Αχαιούς να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ναυπακτιακός Αστέρας: Μένιος, Αργυρόπουλος(79′ Πατρώνης), Μπατσής, Ναουμίδης, Λίτσος(64′ Καζανάς), Μαχαίρας, Κοντογιάννης, Γιαννόπουλος, Βουκομάνοβιτς, Σαμπατάκος(64′ Καψάσκης), Νιφορόπουλος.

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Τσακμάκης, Σμίλτος, Στεργίδης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης, Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης, Καρακλάγιτς(75′ Χαντί), Κέρη(84′ Κυβελίδης).

    

Πηγή: nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr