Το... ματς της χρονιάς σήμερα στη Γαστούνη για Αίαντα και Παναγρινιακό

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο βαθμολογικό πίνακα της Γ' Εθνικής θα καταλάβει γιατί γράφουμε πως το σημερινο ματς στη Γαστούνη μεταξύ του Αίαντα και του Παναγρινιακού είναι στη κυριολεξία ο αγώνας της χρονιάς και για τις δύο ομάδες..

Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος η Γαστούνη του Γαβριλόπουλου είναι ακριβώς πάνω από τη διαχωριστική γραμμή έχοντας 27 βαθμούς ενώ ο Παναγρινιακός του Ξανθόπουλου ακριβώς από κάτω από τη γραμμή με 26.

Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες και καταλαβαίνει κανείς πόσο κρίσιμη βαθμολογικά είναι η αυριανή αναμέτρηση, με το Παναγρινιακό να εμφανίζεται ανεβασμένος στα τελευταία ματς προερχόμενος και από τη μεγάλη νίκη με το μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Τηλυκράτη..

Μεγάλη κινητοποίηση στη Γαστούνη για το ματς με τη διοίκηση να καλεί το φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρών και να βοηθήσει την ομάδα του Γαβριλόπουλου.

Πηγή: thematch.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr