Φιλική νίκη τον Παναγρινιακό επί του Άρη Αιτωλικού

 

Φιλική νίκη με σκορ 5-0 για τον Παναγρινιακό επί του Άρη Αιτωλικού το απόγευμα της Τετάρτης 31/8 στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου μόλις στο 2΄της αναμέτρησης πήρε προβάδισμα στο σκορ με κεφάλια του Κοντογιάννη μετά από σέντρα του Τσακανίκα 1-0.

Η ομάδα του Γιάννη Κοντού στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και με τους Διαμαντόπουλο και Σέρτζιο δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Μπαλάφα, με τον Παναγρινιακό να έχει και αυτός τις στιγμές του με τους Τσακνή, Κοντογιάννη και Αντωνόπουλο στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον κυρίαρχο ρολό στο παιχνίδι και με τέρματα των Βασιλογιαννη, Τσοπανά, Αυφαντόπουλου και του Μηλιου έφτασαν το σκορ στο τελικό 5-0.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Μπαλάφας, Τσακανίκας, Παλιάτσας, Φραγκούλης, Σωτηρόπουλος, Κακιώνης, Μουχανης, Κοντογιάννης, Αντωνόπουλος, Τσάκνης, Βασιλόγιαννης.

Αγωνίστηκαν και οι Καρκαλής, Καλοκαιρης, Λίτσος, Αυφαντόπουλος, Γιαννόπουλος, Μανιώτης, Μήλιος, Τσοπανάς, Μούτσι, Γκόλιας, Καντάνης.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: (Γιάννης Κοντός) Μπότας, Πανόπουλος, Αλμπάνης, Πασπαλιάρης Σ., Φράγκος Λάζαρος, Κοντομήτσος, Καρέτσος, Σέρτζιο, Διαμαντόπουλος, Πασπαλιάρης Γ., Καβαλιέρης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr