Δεύτερη «εντός έδρας» ισοπαλία για την ΑΕΜ με καλή εμφάνιση! (vid)

 Φωτο Αρχείου

Ισοπαλία για την ΑΕΜ το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο Αιτωλικού, όπου για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής φιλοξένησε την ομάδα της Μαρκό.

Αυτός είναι ο δεύτερος βαθμός για την ομάδα του Βασίλη Παστρωμά, ο όποιος έρχεται μετά από μια ακόμα καλή εμφάνιση των κανονιέρηδων, που όπως έχουμε ξανά γράψει με την έλευση του νέου τεχνικού μέρα με τη μέρα δείχνει ΟΜΑΔΑ μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο 14΄με πλασέ του Πίκουλα μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Παυλίδη 0-1, σκορ που θα παραμείνει μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δυο ομάδες θα έχουν από ένα δοκάρι, στο 64΄ο Μεγαρίτης για την Μαρκό θα σημαδέψει το κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη, και στο 74΄ο Μιχαλόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Κυρίτσα.

Στο 69΄η ΑΕΜ θα έχει μια πολύ καλή στιγμή, όταν ο νεαρός Βαρούχος με σουτ θα αναγκάσει τον Κυρίτσα σε εντυπωσιακή απόκρουση, αποσοβώντας την ισοφάριση.

Το φινάλε προμηνυόταν συγκλονιστικό, με την ομάδα του Μεσολογγίου να ψάχνει το γκολ της ισοφαρίσεις.

Το χρονόμετρο είναι στο 87΄,η ΑΕΜ θα κερδίσει φάουλ από δεξιά με τον Κράνη να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο έμπειρος επιθετικός με ωραίο χτύπημα θα στέλλει τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι, με τον προωθημένο Μπαλαμπάνη με πλασέ πάνω στην κίνηση να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης σε αμυντικούς και γκολκίπερ κάνοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το 1-1, που θα είναι και το τελικό σκορ.

Επόμενος αγώνας για τους κανονιέρηδες την προσεχή Κυριακή 12/11 εκτός έδρας με την ομάδα του Βύζα Μεγάρων.

Διαιτητές: Τσιώρης, Μάνος, Αθανασίου (Άρτας)

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς): Δουλιώτης, Μανέτας (Χαλαζίας), Ζαβιτσάνος, Μπαλαμπάνης, Κάκκος, Κακιώνης, Αυτζής, Παναγιωτίδης, Πασπαλιάρης (Κράνης), Μιχαλόπουλος (Μούτσι), Βαρούχος Ν (Βαρούχος Κ.).

ΓΣ ΜΑΡΚΟ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κυρίτσας, Ευθυμίου, Ριτσοτάκης (Χριστόπουλος), Γκίνι, Μαρκοπουλιώτης, Μεγαρίτης (Γκαρτζονικας), Αλεξίου, Καλλέργης (Πιετρης), Πίκουλας (Σαμίος), Παυλίδης, Γιαννιτσανης (Pacheco).

Το γκολ της ισοφάρισης για την ΑΕΜ (video by Georgia Panagiotopoulou )

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr