Συμμέτοχη στους αναπτυξιακούς αγώνες ανωμάλου δρόμου για τον Στίβο του Χ.Τρικούπη Μεσολογγίου (pics)

 

Την Κυριακή 06/02/2022 , διεξήχθησαν στην Πάτρα ( Νότιο Πάρκο) από τον   ΣΕΓΑΣ , αναπτυξιακοί αγώνες Ανωμάλου Δρόμου.

ΟΙ αγώνες αυτοί που είναι εκτός αξιολόγησης και βαθμολογίας Σωματείων έχουν κυρίως τρείς στόχους: να αποκτήσουν εμπειρίες οι νέοι αθλητές-τριες, να νοιώσουν όλοι οι συμμετέχοντες την χαρά του εκτός γηπέδου τρεξίματος και να τεστάρουν τις δυνάμεις τους οι καλοί δρομείς εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου (22/02.)

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη συμμετείχε και στους Αγώνες αυτούς με τέσσερεις (4) αθλήτριες.

Η Αναστασίου Ελευθερία και Νικολοπούλου Ειρήνη αγωνίστηκαν στα 2000 Μ στην Κ 16 (2007—2008) μαζι με άλλες πενήντα πέντε (55) αθλήτριες, τερματίζοντας αξιοπρεπώς.

Η Μπλαχουρα Αλεξάνδρα και Καπνίση Μαριτινα , αγωνίστηκαν στα 1000 Μ. στην Κ14 (2008—2009) μαζί με άλλες τριάντα πέντε (35) αθλήτριες, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός σε τέτοιου είδος αγώνισμα. Δυστυχώς τραυματισμοί και υγειονομικοί λόγοι περιόρισαν την ποσοτική και ποιοτική συμμετοχή μας.

Να αναφέρουμε επίσης ότι καμιά από τις παραπάνω αθλήτριες μας δεν είναι αθλήτρια Αντοχής και ότι η συμμετοχή τους έγινε για την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών και έχει σχέση με την συνεπή προσπάθεια του Συλλόγου μας για την άνοδο του Στίβου στην Πόλη μας, συμμετέχοντας στους αγώνες της Ομοσπονδίας Στίβου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr