Η Πνοή στους 10ους Ιονιους Αγωνες Στιβου

 

Η ΠΝΟΗ ταξίδεψε στη Λευκάδα την Κυριακή 22/5/2022 και έλαβε μέρος στους 10ους Ιόνιους Αγώνες στίβου που διεξάγονται κάθε χρόνο και είναι αφιερωμένοι στην Ένωση των Επτανήσων με την υπόλοιπη Ελλάδα. Πλήθος αθλητών και θεατών έδωσαν το παρών σε ένα ενθουσιώδες κλίμα που τιμά τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.

Η σπρίντερ αθλήτριά μας Άννα Αντωνοπούλου (Κ16) προετοιμασμένη σωματικά και ψυχολογικά για την κούρσα των 80μ. κατάφερε με χρόνο 11.37 να τερματίσει 2η στη σειρά της και στη γενική κατάταξη των 33 αθλητριών κατέλαβε την 9η θέση. Ο έφηβος αθλητής μας Γιάννης Τζαμανής (Κ16) τερμάτισε 8ος στη σειρά των 1200μ. παλεύοντας να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ. Η συμμετοχή της Κάτιας Διαμαντοπούλου (Κ14) στα 60μ. με χρόνο 9.23 μας γεννά προσδοκίες για το μέλλον της στις ταχύτητες. Ο Σωτήρης Τρίτσης (Κ14) παρότι δρομέας αντοχής δοκιμάστηκε αυτή τη φορά στα 60μ. και κατετάγη 13ος στους 23 συναθλητές του. Η μικρή μας αθλήτρια Δήμητρα Καραπάνου (Κ12) οπλισμένη με θάρρος και πείσμα κατάφερε να τερματίσει 4η στα 600μ. στη 10άδα της κούρσας.

Η συμμετοχή ενός παιδιού-εφήβου σε αγώνες στίβου συντελεί στην ωρίμανσή του και στην ανάπτυξη ψυχικών ικανοτήτων, γιατί το ωθεί να θέτει ολοένα και υψηλότερους στόχους και να παλεύει με υπομονή κι επιμονή, χωρίς να εγκαταλείπει την προσπάθεια.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για τις στιγμές χαράς και συγκίνησης που μας προσφέρουν σε κάθε αγώνα δίνοντας ψυχή και σώμα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr