Νίκη με 3-2 για τον Αστέρα Μεσολογγίου επί του Άρη Αιτωλικού

Αστέρας Μεσολογγίου – Άρης Αιτωλικού 3-2

Την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνεχεία του πρωταθλήματος πήρε το απόγευμα του Σαββάτου 10/10 στο ενωσιακό γήπεδο η ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου, η οποία επιβλήθηκε με σκορ 3-2 του Άρη Αιτωλικού για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που με το «καλημέρα» στο παιχνίδι πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη σε τόρμε του Γαβρίνα στο 4΄μετα από πασά του Λούζι 1-0.

Ο Άρης θα χάσει μια μεγάλη εύκαιρα στο 38΄με τον Κράνη από θέση τετ τα τετ να μην μπορεί να νικήσει τον Ντερέ κρατώντας το 1-0 για την ομάδα του.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Γαβρίνας μετά από πασά και πάλι του Λούζι θα σημειώσει ακόμα ένα τόρμε, το οποίο όμως μετά από υπόδειξη του δευτέρου βοηθού να ακυρωθεί, μέσα σε διαμαρτυρίες από πλευράς του Αστέρα.

Με την εκπνοή των καθυστερήσεων στο 45+3΄ο Άρης θα καταφέρει να ισοφαρίσει το παιχνίδι με τον Ξυστρας με σουτ μέσα από την περιοχή σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα μπουν καλύτερα, με τους γηπεδούχους να ισορροπούν μετά το πρώτο τέταρτο.

Στο 73΄ο Αστέρας σε μια φάση διεκδικήσεις στο αέρα με τον Στάθη θα κερδίσει πέναλτι, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Χρήστος Διαμαντόπουλος που παρά την προσπάθεια του Τσαπόκου θα στείλει τη μπάλα στην αριστερή γωνία κάνοντας το 2-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Άρης στο 76΄με τον Κράνη θα φέρει εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια 2-2, με το παιχνίδι να παίρνει μια άγρια ομορφιά για τα εναπομείναντα λεπτά.

Πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90,΄σέντρα σουτ από δεξιά για τον Αστέρα, στο δεύτερο δοκάρι ο Λούζι με σουτ θα κάνει το 3-2 για τον Αστέρα. Έντονες διαμαρτυρίες από παίκτες και παράγοντες του Άρη για οφσάιντ.

Ο Άρης στα εναπομείναντα λεπτά θα πίεση για την εκ νέου ισοφάριση χωρίς όμως να καταφέρει κάτι.

Έντονες διαμαρτυρίες και από τις δυο ομάδες για τις αποφάσεις του διαιτητικού τρίου, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για την ακύρωση του τέρματος του Γαβρίνα, και τους φιλοξενούμενους για τον καταλογισμό του πέναλτι που κατέληξε σε γκολ, και το τρίτο τέρμα του Αστέρα.

Σίγουρα όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να δικαιολογήσουν σε καμία περίπτωση τα όσα διαδραματίστηκαν με το τελευταίο σφύριγμα και ενώ οι διαιτητές πήγαιναν προς τα αποδυτήρια, τα οποία ευτυχώς με την παρέμβαση εκατέρωθεν ανθρώπων και των δυο ομάδων δεν ξέφυγαν περεταίρω.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

4΄ΓΚΟΛ, κάθετη πασά του Λούσι για τον Γαβρίνα, με ιδανικό πλασέ ο αρχηγός της ομάδας του Μεσολογγίου θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του 1-0.

17΄Λάθος της άμυνας του Άρη, ο Χρήστος Διαμαντόπουλος θα κλέψει τη μπάλα και θα κάνει το σουτ, με τη μπάλα να περναει κάτω από το σώμα του Τσαπόκου αλλά να έχει κατεύθυνση εκτός εστίας.

38΄Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Άρη να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με τον Κράνη από θέση τετ τα τετ να νικιέται από τον Ντερέ.

45+1΄Ο Αστέρας θα σημειώσει γκολ με τον Γαβρίνα μετά από πασά του Λούζι, το οποίο και θα ακυρωθεί με υπόδειξη του δεύτερου βοηθού ως οφσάιντ. Διαμαρτυρίες από την γηπεδούχο ομάδα.

45+3΄ΓΚΟΛ, πασά του Κρανη μέσα στην περιοχή για τον Ξυστρα με σουτ θα ισοφάριση για την ομάδα του σε 1-1.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου:

49΄Σουτ του Φράγκου Α. από δεξιά σε κόρνερ ο Ντερές.

53΄Σουτ του Τριφιάτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής άουτ.

69΄Εκτελεση φάουλ του Καβαλιέρη στην περιοχή, κεφαλιά Αναστασίου άουτ.

73΄ΓΚΟΛ, πέναλτι για τον Αστέρα που θα κερδίσει σε μονομαχία στον αέρα μέσα στην περιοχή ο Στάθης. Έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τους ανθρώπους του Άρη. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Χρήστος Διαμαντόπουλος στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία παρά την προσπάθεια του Τσαπόκου κάνοντας το 2-1.

76΄ΓΚΟΛ, πάσα του Ρομπολα με αποδέκτη τον Κράνη, αυτός με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 2-2.

85΄ΓΚΟΛ, σέντρα σουτ από δεξιά για τον Αστέρα, στο δεύτερο δοκάρι ο Λούζι με σουτ θα κάνει το 3-2. Έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για οφσάιντ.

95΄Εκτελεση πλαγίου στην περιοχή, σουτ του Κράνη με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στην αγκαλιά του Ντερέ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσοπλάκος, Γαλανόπουλος και Καλυβόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Ντερές, Διαμαντόπουλος Χ., Μπαρμπαρούσης (66΄Κουμπαρούλης), Παναγιωτόπουλος, Γερατσιάν (30΄λ.τ Τριφιάτης), Ντίμο (45+2΄λ.τ Σχώρης), Μάκα (46΄Βρέττας), Ντζελέπης, Γαβρίνας, Λούζι, Ρούσσης (46΄Στάθης).

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: (Ανδρέας Μαργέλης) Τσαπόκο, Καβαλιέρης, Καρέτσος, Αναστασίου, Διαμαντόπουλος Γ., Μπότας (52΄Ζαβιτσάνος 58΄λ.τ Ρόμπολας), Βασιλείου (33΄λ.τ Ξύστρας), Φράγκος Λ., Κράνης, Ζέρβας (58΄Ράπτης), Φράγκος Α.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr