Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας για τον Αστέρα Μεσολογγίου από τον Απόλλων Θέρμου 1957 με σκορ 0-2 στα πλαίσια της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. 

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021, το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”, παρουσία φίλων και των δύο ομάδων.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι, με φάσεις μπροστά από τις εστίες και των δύο ομάδων, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο κατοχής μπάλας αλλά με τη φιλοξενούμενη ομάδα να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης μετά από μία ουσιαστική εμφάνιση. Ο Αστέρας Μεσολογγίου στάθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο, βρέθηκε πίσω στο σκορ από μία στημένη φάση, αντέδρασε στο Β’ ημίχρονο, προσπάθησε να ισοφαρίσει, είχε τις ευκαιρίες για να το πετύχει αυτό αλλά σε μία αντεπίθεση του Απόλλων Θέρμου δέχθηκε το δεύτερο γκολ προς το τέλος του παιχνιδιού, που σφράγισες τη νίκη των φιλοξενουμένων.

Στο Α’ ημίχρονο, τα πρώτα 20′ του αγώνα ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες, αλλά μετά το 20σάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα, πίεσαν την ομάδα μας , δημιούργησε τις ευκαιρίες και τελικά πέτυχε το γκολ από μία φάση που δεν μύριζε γκολ.

13′ Πρώτη ευκαιρία του αγώνα για τον Αστέρα Μεσολογγίου, με τον Γιαβρούτα να εκμεταλλεύεται την αδράνεια του κεντρικού αμυντικού, έκλεψε τη μπάλα και τροφοδότησε τον Σιαμήτρο Β., μες τη περιοχή των φιλοξενουμένων. Αυτός προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα με ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας.

22′  Πρώτη ευκαιρία για τον Απόλλων Θέρμου με επίθεση από αριστερά, βγήκε η σέντρα δεξιά στη περιοχή του Αστέρα, ο επιθετικός σε καλή θέση έπιασε αρχικά το πρώτο σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Μπαρμπαρούση, στη συνέχεια επιχείρησε δεύτερο δυνατό σουτ αλλά ο Μάντης σε καλή θέση μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.

23′ Σε κόρνερ που εκτελέστηκε από τον Απόλλων Θέρμου από δεξιά, πήδηξαν δύο παίκτες των φιλοξενουμένων στη μικρή περιοχή του Μάντη, αλλά δεν έπιασαν καλά τη κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μάντη.

35′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλων Θέρμου να ανοίξει το σκορ, με επίθεση από δεξιά βγήκε σέντρα  ακριβείας στο σέντερ φορ των φιλοξενουμένων, ο οποίος προ του Τάσσου πρόλαβε να κάνει το πλασέ αλλά ο Μάντης σε καίρια θέση, εντυπωσιακά μπλόκαρε τη μπάλα αποτρέποντας το γκολ.

40′ ΓΚΟΛ και 0-1 για τον Απόλλων Θέρμου, όταν σε στημένο φάουλ, μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του Αστέρα, από δεξιά, εκτελέστηκε με σέντρα μες τη μικρή περιοχή και από κοντά ο επιθετικός σκόραρε, όντας ξεχασμένος από τους αμυντικούς του Αστέρα.

44′ Τελευταία ευκαιρία για το Α’ ημίχρονο, ανήκει στους φιλοξενούμενους, με κάθετη μπαλιά από το κέντρο και δεξιά, έφυγε πίσω από τη πλάτη της άμυνας του Αστέρα ο επιθετικός του Απόλλων Θέρμου, μπήκε στη περιοχή και πλάσαρε τον Μάντη αλλά ο τελευταίος για άλλη μια φορά απέκρουσε αρχικά και ο Τάσσος απομάκρυνε τον κίνδυνο σε πλάγιο άουτ.

Στο Β’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν, ο Αστέρας πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, κυκλοφόρησε τη μπάλα και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Σε μία τουλάχιστον από αυτές τις ευκαιρίες θα μπορούσε να σκοράρει και να δημιουργήσει άλλες προϋποθέσεις στο παιχνίδι. Ο Απόλλων Θέρμου προσπάθησε προς το τέλος του παιχνιδιού να βγει σε αντεπιθέσεις και το κατάφερε σε μία από αυτές, σημείωσε το γκολ και σφράγισε τη νίκη του.

49′ Πρώτη ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου, από δεξιά έγινε ο συνδυασμό Μαυαραγάνη-Γιαβρούτα, μπήκε ο τελευταίος από πλάγια μες τη περιοχή του Θέρμου, έβγαλε τη συρτή σέντρα προς τον Ρισβά, αλλά παρόλο που οι δύο αμυντικοί του Απόλλων μπερδεύτηκαν μεταξύ τους και έδιωξαν τη μπάλα με κατεύθυνση προς την εστία τους, ο τερματοφύλακας σε ετοιμότητα, δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.

63′ Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου, ο Κουμπαρούλης από αριστερά, έβγαλε ωραία σέντρα στη μικρή περιοχή του Απόλλων, και οριακά προ του Ρισβά πρόλαβες ο κεντρικός αμυντικός και έδιωξε σε κόρνερ.

68′ Μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Αστέρας, όταν σε λάθος του αμυντικού του Θέρμου, ο Γιαβρούτας βγήκε στη πλάτη της άμυνας του Απόλλων και πλάγια μόνος, έβγαλε παράλληλη σέντρα αλλά ο Ρισβάς δεν είχε τον σωστό βηματισμό και έχασε την ευκαιρία, όντας μόνος , να πλασάρει προ της εστίας.

71′ Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν σε στημένο φάουλ από αριστερά . βγήκε η σέντρα στα αριστερά και αφύλαχτος ο επιθετικός του Απόλλων έπιασε απευθείας σουτ αλλά για άλλη μια φορά ο Μάντης μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.

80′ ΓΚΟΛ και 0-2 για τον Απόλλων Θέρμου, σε αντεπίθεση από αριστερά τέσσερις παίκτες των φιλοξενουμένων έναντι τριών του Αστέρα, η μπάλα με σέντρα βγήκε στο ύψος του πέναλτι, έφτασε στο αφύλαχτο επιθετικό του Θέρμου, κοντρόλαρε τη μπάλα, ντρίμπλαρε τον Μπαρμπαρούση και πλάσαρε από κοντά εύστοχα τον Μάντη για το τελικό σκορ.

86′ Τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού, για τον Απόλλων Θέρμου, όταν σε κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αστέρας, βγήκε σε τετ-α-τετ απέναντι στο Μάντη ο επιθετικός του Θέρμου , αλλά αστόχησε στο πλασέ του, άουτ.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι διαιτησία των: Τσοπλάκου, Τάκου και Ροδάτου

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ντζιβανάκης) Μάντης, Στάθης (46′ Ρισβάς), Μπαρμπαρούσης, Παναγιωτόπουλος,  Τάσσος, Μαυραγάνης (87′ Παλιάτσας), Κουμπαρούλης (69′ Βρέττας), Μπελλάλης, Σχώρης ( 81′ Γερατσιάν), Γιαβρούτας, Σιαμήτρος Β. (69′ Κουτσομπίνας).

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr