Εκτός έδρας με τη Καμαρούλα αγωνίζεται ο Αστέρας Μεσολογγίου

Στο Αγρίνιο, και συγκεκριμένα στο Β. Δ.Α.Κ. Αγρινίου, θα αγωνιστεί ο Αστέρας Μεσολογγίου το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, το απόγευμα, εναντίον του Αστέρα Καμαρούλας στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά το ρεπό του Β’ γύρου, η ομάδας μας καλείται να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Καμαρούλας, με μοναδικό στόχο την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Οι καλές τελευταίες εμφανίσεις, μπορεί να μην συνοδεύτηκαν από αντίστοιχα θετικά αποτελέσματα, εν τούτοις έδειξαν ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης προετοίμασε την ομάδα μας για αυτό το παιχνίδι, είδε τον Τάσσο να επιστρέφει στις προπονήσεις και θα έχει μοναδικό απόντα τον Ρισβά, που λόγω προσωπικών υποχρεώσεων θα απουσιάσει από τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας μας. Υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία σε προπονητή και παίκτες ότι η ομάδα μας θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Αστέρας Καμαρούλας τη προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα στο Θέρμο από τον τοπικό Απόλλων με 4-0, ενώ η ομάδα μας είχε ρεπό.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr