Τον Ατρόμητο Αντιρρίου υποδέχεται αύριο ο Αστέρας Μεσολογγίου

 

Έτοιμος δηλώνει ο Αστέρας Μεσολογγίου να υποδεχθεί τον Ατρόμητο Αντιρρίου στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022. Ο αγώνας είναι για την 20η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας και θα ξεκινήσει αργά το απόγευμα, στις 6:30 μ.μ. 

Η ομάδα προετοιμάστηκε στη διάρκεια της εβδομάδας με τον προπονητή μας Ι. Ντζιβανάκη να χαμογελά καθώς είδε να επιστρέφουν στις προπονήσεις αρκετοί από τους τραυματίες που έλειπαν το προηγούμενο αγώνα, και να δηλώνουν παρόντες στο αυριανό παιχνίδι. Το πρωτάθλημα βαδίζει σιγά σιγά προς το τέλος του και είναι ευκαιρία για το προπονητή μας να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες να αγωνισθούν σε αγώνες στη μεγαλύτερη Κατηγορία ποδοσφαίρου του Νομού μας, ζώντας την εμπειρία αυτών των αγώνων. Εξάλλου αρκετοί παίκτες εξ αυτών θα αγωνίζονται και του χρόνου στην ομάδα μας και οι εμπειρίες από τέτοιους αγώνες πάντα είναι χρήσιμες.

Στον αγώνα του Α’ γύρου, η ομάδα του Αντιρρίου επικράτησε στο γήπεδο της του Αστέρα με 3-1. Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι κ.κ Ζύγας, Βασιλείου και Ξύστρας.

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου καλεί τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρόν και σε αυτό το παιχνίδι και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του προπονητή και των παικτών για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε στους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα δηλαδή θα είναι δυνατόν η είσοδος στις κερκίδες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 3 μήνες.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr