Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει στο Λουτρό ο Αστέρας Μεσολογγίου

 

 

Στο Λουτρό ταξιδεύει ο Αστέρας Μεσολογγίου για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αμβρακικό Λουτοού , το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, με στόχο την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’  Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά την εντός έδρας ήττας -τη πρώτη στο πρωτάθλημα- από τον Άρη Λεπενούς, η ομάδα μας προετοιμάστηκε εντατικά μες τη βδομάδα ώστε να διορθώσει τα λάθη της και να επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα από το Λουτρό. Ο προπονητής μας θα έχει πλήρες ρόστερ στη διάθεσή του και πιστεύει ότι η ομάδα μας είναι σε θέση να ξεχάσει την ήττα του προηγούμενου αγώνα και να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις. Εκτός αποστολής παρέμεινε για έναν ακόμα αγώνα μόνο ο ανέτοιμος Α. Μαυραγάνης

Οι γηπεδούχοι Αμβρακικός Λουτρού θα έχει ανεβασμένη την ψυχολογία του μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα τη προηγούμενη αγωνιστική, και μάλιστα εκτός έδρας, θα θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να συνεχίσει με νίκη το πρωτάθλημα, μιας και έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Ασημάκης, Μπάκας και Διώτης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr