Επιστροφή Λευτέρη Χριστοδουλάτου για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Ένα δικό μας παιδί επέστρεψε για να ενισχύσει τη προσπάθεια της ομάδας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, μετά από 4,5 χρόνια περίπου. Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή-επιστροφή του 23χρονου Λευτέρη Χριστοδουλάτου στους κόλπους της ομάδας μας.

Γέννημα-θρέμμα του Αστέρα Μεσολογγίου, αφού αγωνίσθηκε για 2 χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, αποχώρησε από την ομάδα μας λόγω σπουδών του στη Λάρισα το 2019, αγωνιζόμενος με επιτυχία στα φοιτητικά του χρόνια στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Λάρισας, στην ομάδα του Α.Ο Πελασγιώτιδας. 

Ο Λευτέρης Χριστοδουλάτος αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή και μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης. Η εμπειρία και το ταλέντο του θα είναι πολύτιμο όπλο στα χέρια του προπονητή μας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος για την ομάδα μας.

Καλωσορίζουμε το νέο παίκτη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνεργασία, υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες!!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr