Εντός έδρας ήττα για τον Αλικυρναϊκό από την Ματαράγκα

 

Ήττα με σκορ 1-3 για τον Αλικυρναϊκο το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Β΄ κατηγορίας από την ομάδα του Αράκυνθου Ματαράγκας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αράκυνθου ο Γιώργος Παπαδόπουλος, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να σημειώνει και τα τρία τέρματα για την ομάδα του σημειώνοντας και χατ τρικ.

Αρκετά καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, χωρίς σκοπιμότητες με μικρό εντάσεις κατά διαστήματα αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα να ηρεμούν, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν απέναντι τους ένα πολύ καλό τερματοφύλακα (Γεωργίου) που όποτε χρειάστηκες κατέβασε στην κυριολεξία τα ρολά.

Οι δυο ομάδες τελείωσαν με 10 ποδοσφαιριστές το παιχνίδι καθώς στο 80΄ μετά από αψιμαχία σε φάουλ στην μεσαία γραμμή ο Τσαλαφούτας για τον Αλικυρναϊκό και ο Βδουκάκης για την Ματαράγκα θα πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

 

Το φιλμ του αγώνα:

14΄ΓΚΟΟΛ, κόρνερ για την Ματαράγκα, απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς σουτ πάνω στην κίνηση του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή 0-1.

27΄σουτ του Κέσκου στην αγκαλιά του Γεωργίου.

30΄σουτ του Μπανάκα μαζεύει ο Χολέβας.

31΄σουτ του Κουλογιάννη μαζεύει με διπλή προσπάθεια ο Γεωργίου.

35΄σουτ του Παπαδόπουλου άουτ.

38΄σουτ του Κουλογιάννη, εντυπωσιακή απόκρουση από τον Γεωργίου.

44΄απευθείας εκτέλεση φάουλ για τους γηπεδούχους με τον Τσαλαφούτα, ακόμα μια εντυπωσιακή απόκρουση του Γεωργίου.

45΄εκτελεση φάουλ κομπίνα για τον Αλικυρναϊκό, με τον Κώστα Βασιλείου να βρίσκει τον Τσαλαφούτα από αριστερά το σουτ που θα επιχειρήσει να διώξει σωτήρια με τα πόδια ο Γεωργίου.

51΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα από δεξιά του Μητσόπουλου στην περιοχή, με σουτ πάνω στην κίνηση ο Παπαδόπουλος θα σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και θα δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων για την ομάδα του 0-2.

53΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση φάουλ του Κώστα Βασιλείου στην περιοχή, κεφαλιά του Κουλογιάννη και 1-2 για τον Αλικυρναϊκό.

63΄ακόμα ένα καλοχτυπημένο φάουλ στην περιοχή του Κώστα Βασιλείου για τον Αλικυρναϊκό, κεφαλιά του Παλιάτσα με την μπάλα να βρίσκει σε αντίπαλο και να φεύγει σε κόρνερ.

68΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Βασιλείου με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

69΄ΓΚΟΟΛ, γέμισμα με λόμπα του Βδουκάκη στην πλάτη της άμυνας του Αλικυρναϊκού, με τον Παπαδόπουλο να βγαίνει απέναντι από τον Χολέβα να κάνει το 1-3 σημειώνοντας και χατ τρικ.  

80΄με 10 θα συνεχίσουν το παιχνίδι οι δυο ομάδες καθώς θα αποβληθούν για αψιμαχία ο Τσαλαφούτας για τον Αλικυρναϊκό και ο Βδουκάκης από την ομάδα της Ματαράγκας.

 83΄σέντρα του Κώστα Βασιλείου κεφαλιά του Ζέρβα θα μπλοκάρει ο Γεωργίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καλαμάρης, Κασσαβέτης και Λιαλιαμπής.

Αλικυρναϊκός: (Σταμάτης Σαρρής) Χολέβας, Τσαλαφούτας, Δερβίσης (61΄Υζεράι), Ζέρβας, Βασιλείου Γ., Πασπαλιάρης, Κουλογιάννης, Παλιάτσας (82΄Μπούζας Κ.), Ρισβάς, Βασιλείου Κ., Κέσκος (68΄Μπέλλος).

Αράκυνθος Ματαράγκας: ( Τάσος Σπαής) Γεωργίου, Μακραδήμας, Μπανάκας Ν., Σιβρήκας, Καλτσης, Αλεξανδρής, Μπούκαρης Χ., Μητσόπουλος (73΄Μπούκαρης Π.), Ευθυμίου (86΄Βουζουλίδης), Μπανάκας Ν.(46΄λ.τ Βδουκάκης), Παπαδόπουλος.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr