Αήττητος ο Τρίτων πέρασε και από το Αγρίνιο

 ΑΟ Αγρινίου - Τρίτων 74-85

Ο Τρίτων κυριάρχησε για τρία δεκάλεπτα στο Αγρίνιο και με οδηγό την επίθεσή του έφτασε με άνετο τρόπο σε ένα σημαντικό διπλό σε μία δύσκολη έδρα, με συνέπεια να παραμείνει αήττητος και να περιμένει στραβοπάτημα της Ελευθερούπολης, για να είναι μόνος του στην κορυφή. Στον αντίποδα οι Αιτωλοακαρνάνες ήταν κακοί αμυντικά και δεν ήταν ευθέως ανταγωνιστικοί απέναντι στον αντίπαλό τους και με αυτόν τον τρόπο υποχώρησαν στο 2-2 και δεν μπόρεσαν να εξαργυρώσουν το διπλό στο Ψυχικό.

Το συγκρότημα του Μιχελάκου ήταν ανώτερο από το ξεκίνημα και με οδηγό την επίθεσή του πήρε ένα μικρό πλεονέκτημα (23-28), με το πέρας της πρώτης περιόδου. Στην συνέχεια η αθηναϊκή ομάδα διατήρησε τον ρυθμό της στην επίθεση και σε συνάρτηση με την βελτίωση στην άμυνα ξέφυγε με 13 πόντους (36-49), βάζοντας έτσι τις βάσεις για ένα μεγάλο διπλό.

Οι παίκτες του Καλαμπάκου με όπλο τον κόσμο τους προσπάθησαν να γίνουν επικίνδυνοι για τους αντιπάλους τους και μείωσαν στους οκτώ (43-51), αλλά η συνέχεια δεν ήταν καλή γι’ αυτούς, καθότι ο Τρίτων ήταν εντυπωσιακός και αποσπάστηκε στο 30′ με 21 πόντους (51-72), κλειδώνοντας έτσι το διπλό. Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και με τους δύο προπονητές να προχωρούν σε πολλές αλλαγές, το Αγρίνιο ήταν ανώτερο και κατάφερε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό την έκταση της ήττας.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μιχάλης Καμπερίδης με 23 πόντους και επτά ριμπάουντ, με τον Πολυτάρχου να συνεχίζει στις υψηλές πτήσεις από την αρχή της σεζόν και να σταματά στους 19 πόντους και τις έξι ασίστ. Ακόμη πολύ καλή εικόνα είχε ο Κουφόπουλος με 12 πόντους και πέντε ασίστ, την ώρα που ο Draskovic έκανε ακόμη ένα double -double με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ κι ο Άρης Τσουργιάννης πέτυχε 10 πόντους και μάζεψε έξι ριμπάουντ. Για τους γηπεδούχους που αγωνίστηκαν χωρίς τον αρχηγό του Γιάννη Νικολαΐδη ξεχώρισε ο Μπαζίνας με 12 πόντους και 14 ριμπάουντ, με τους Τσουργιάννη (13 πόντοι, οκτώ ριμπάουντ) και Καφέζα (12 πόντοι, τέσσερις ασίστ) να έχουν επίσης καλή εικόνα.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν σχετικά εύκολα έχοντας τρομερό ratio ασίστ/λαθών (23/6), ωστόσο υστέρησαν τόσο στα ριμπάουντ (26-34) όσο και στα τρίποντα (5/22-10-23), που την προηγούμενη αγωνιστική τους έδωσαν την τεράστια νίκη απέναντι στο Ψυχικό.

Διαιτητές: Τζιοπάνος Ν. – Ελευθεριάδης - Δέλλας (Πατσαντζόπουλος)

Δεκάλεπτα: 23-28, 36-49, 51-72, 74-85

ΑΟ Αγρινίου (Καλαμπάκος): Γαλαζούλας, Άβελον 9, Ντουζίδης 2, Καφέζας 12 (2), Τσούκας 5 (1), Τσουργιάννης 13, Κυριλής 3 (1), Φίσερ 6, Θ. Μπαζίνας 12 (1), Μπαρδάκας 12.

Τρίτων (Μιχελάκος): Κουφόπουλος 12 (2), Ζαραϊδώνης 3 (1), Πολυτάρχου 19 (3), Τσουργιάννης 10 (1), Προίσκος 6 (2), Καμπερίδης 23 (1), Ντράσκοβιτς 10, Τσάμης 2, Μπολδογλου, Πουλής. 

Πηγή | basketblog.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr