Elite League | Τeam manager του Πανιωνίου ο Γιάννης Δαλλές

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει ότι καθήκοντα team manager αναλαμβάνει ο Γιάννης Δαλλές.

Υπήρξε αθλητής στο βόλεϊ και στο στίβο και φυσικά ένθερμος οπαδός της ομάδας μπάσκετ από τα τέλη της δεκαετίας του ’70. Μάλιστα έχει διατελέσει κι έφορος στις ακαδημίες (μίνι, παιδικό, εφηβικό) την δεκαετία του ’80.

Ο αδερφός του, Στέφανος, ήταν έφορος της ομάδας βόλεϊ για αρκετά χρόνια ενώ αξέχαστη είναι η μορφή του πατέρα τους, Βασίλη ο οποίος ήταν η πιο χαρακτηριστική φιγούρα στην είσοδο του κλειστού επί σειρά ετών.

Ο «κυρ Βασίλης» (όπως τον φωνάζαμε όλοι) που ήξερε απ’ έξω την ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και μας καθήλωνε με αφηγήσεις από την Μικρά Ασία, είχε για χρόνια την ευθύνη της διαχείρισης των εισιτηρίων.

«Ευχαριστώ τους διοικούντες την ομάδα για την εμπιστοσύνη τους και χαίρομαι που θα ζήσω από κοντά την προσπάθεια για επάνοδο εκεί που πραγματικά ανήκει» είπε ο Γιάννης Δαλλές και πρόσθεσε: «Διότι εκεί θέλουμε να τη δούμε όλοι οι φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ»

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr