ΧΡΥΣΑΦΗΣ Summer Camp By Ifaistos Lemnou 2023

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το ΧΡΥΣΑΦΗΣ Summer Camp By Ifaistos Lemnou που διοργανώνει η ομάδα μας Α.Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ είναι και πάλι γεγονός! Ένα ανανεωμένο προπονητικό team (μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους) είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους νεαρούς μας φίλους και φίλες (6-18 χρόνων) και να τους βοηθήσει να βελτιώσουν τις ικανότητές του στο αγαπημένο μας άθλημα (βελτίωση στην ατομική - ομαδική τεχνική, βελτίωση φυσικής κατάστασης, μυϊκή ενδυνάμωση- strength conditioning). 

Παράλληλα, στα πλαίσια του camp, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα ενημέρωσης προς όλους τους γονείς και τους αθλητές, -τριες σχετικά με τα πολύ επίκαιρα θέματα που απασχολούν το μεγαλύτερο ποσοστό των σύγχρονων οικογενειών: Παιδί και διατροφή, σχέσεις γονέων-αθλητών, αθλητικό bullying, συνύπαρξη αθλητισμού και μόρφωσης, αθλητισμός και προοπτικές καριέρας, έφηβος, -η και υγεία. Θα μιλήσουν επαγγελματίες του χώρου σε μία interactive συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο νησί μας!

Οι ημερομηνίες του camp είναι: 

Α' περίοδος 3-7 Ιουλίου 

Β' περίοδος 10-14 Ιουλίου 

και για να συμμετάσχετε συμπληρώνετε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link:

https://forms.gle/s8g5j7CTCurDhV8j8

Προπονητές καθ' όλη τη διάρκεια του camp:

Κολώκας Μάρκος

Πετρόπουλος Νικήτας

Πέρκος Στέφανος 

Γυμναστής 

Τσελεπής Κωνσταντίνος

Καλεσμένοι:

Ρόμπερτ Χουγκάζ - Παίκτης (Harding University College)

Μαργέλης Χρήστος - Αθλητικός σύμβουλος

Μπρατσιάκος Βασίλης - Προπονητής

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr