Στάθης Παπαδιονυσίου: «Έχω πάρει πολλή αγάπη.. νιώθω κομμάτι της πόλης»

 

Για την επιστροφή του στο Μεσολόγγι και την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη μίλησε στο aitosports.gr ο Στάθης Παπαδιονυσίου, ο οποίος αναφέρθηκε για την πολύ αγάπη που έχει εισπράξει από τους ανθρώπους του συλλόγου και τον κόσμο, τον οποίο όπως αναφέρει εφόσον και οι συνθήκες το επιτρέψουν τους περιμένει ακόμα πιο διψασμένους..

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα και την πόλη αυτή.. Έχω πάρει πολλή αγάπη από τα άτομα του συλλόγου και από την πόλη τα 2 χρόνια που ήμουν εκεί ακόμη και τώρα τη σεζόν που έλλειπα..

Η αγάπη αυτή που είναι αμοιβαία σε συνδυασμό με τις βλέψεις πρωταθλητισμού που έχει η ομάδα και το όραμα με κάλυψαν τόσο συναισθηματικά όσο και επαγγελματικά.. γι αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω.

Όσο για τον κόσμο τι να πω.. είναι στενάχωρο που πέρυσι σε τόσο σημαντική σεζόν για το σύλλογο η ομάδα στερήθηκε τον 6ο παίχτη της οπότε τους περιμένω φέτος (εφόσον όλα πάνε κατ’ ευχην) ακόμη πιο διψασμένους να μας βοηθήσουν να το πιάσουμε από κει που το αφήσαμε πριν 2 χρόνια..

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη που μου δείχνουν, που με έχει κάνει να νιώθω κομμάτι της πόλης.

Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία!!»

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr