Εβδομάδα αφίξεων.. στις 18/8 η ''πρώτη'' για τον Χαρίλαο Τρικούπη!

 

Εβδομάδα αφίξεων αυτή που διανύουμε για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, με τους νέους παίκτες της ομάδας ένας ένας σιγά σιγά να καταφθάνουν στο Μεσολόγγι.

Ενδεικτικό των παραπάνω είναι ότι σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι αφίχθη στην Αθήνα και το Ελευθέριος Βενιζέλος ο κοινοτικός παίκτης της ομάδας Φαρο Αλιχοτζιτς ο όποιος μαζί με την σύζυγο του και τα δυο τους παιδιά είναι καθοδόν για την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.

Όσον αφόρα την πρώτη της ομάδας αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ την προσεχή Τέταρτη 18/8, με τον Ντίνο Καλαμπάκο και τους συνεργάτες να διευθετούν και τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Το ευτυχές για το πολύπειρο κόουτς είναι ότι το ρόστερ της ομάδας έχει ολοκληρωθεί, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για κάθε προπονητή, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια ομάδα η οποία θα είναι καινούργια 100%.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr