Φιλικό «πάρτι» για τον Χαρίλαο Τρικούπη επί του Κόροϊβου

 ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – Κοροϊβος Αμαλιάδας 91 – 49

Εξαιρετικός ο Χαρίλαος Τρικούπης … διέλυσε «φιλικά» τον Κόροιβο με σκορ 91-49, παίρνοντας και μία άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό του από το κύπελλο.

Η ομάδα του Μεσολογγίου έδειξε για πρώτη φορά τις πραγματικές της φετινές δυνατότητες, επικρατώντας πολύ εύκολα του Κοροίβου, που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί από την αρχή του παιγνιδιού και με μεγάλη ευστοχία στα σουτ τριών πόντων, απέκτησαν γρήγορα πολύ μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Έτσι η 1η περίοδος έληξε με 24-5 και το ημίχρονο με το εκπληκτικό 53-13, σκορ που εντυπωσίασε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Όπως ήταν φυσικό ο αγώνας έχασε το ενδιαφέρον του στο δεύτερο ημίχρονο. Στην 3η περίοδο ο Κόροιβος ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι (20-19), με τη διαφορά πάντως να παραμένει σε πολύ ψηλά επίπεδα (73-32).

Στα μέσα δε της τελευταίας περιόδου άγγιξε τους 50 πόντους, με τον Καλαμπάκο στο τελευταίο 5λεπτο να δίνει χρόνο σε όλους τους παίκτες του πάγκου και το τελικό 91-49 να επισφραγίζει μία καθηλωτική εμφάνιση από πλευράς γηπεδούχων, που γέμισαν τους φιλάθλους τους με αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Στάθης Παπαδιονυσίου.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για την ομάδα του Μεσολογγίου το προσεχές Σάββατο 02/10 στην Αμαλιάδα κόντρα στον σημερινό αντίπαλο.

Επιμελεια: Μιλτιάδης Ζαβέρδας 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr