Επιστροφή στις προπονήσεις και φιλικό με Απόλλωνα Πάτρας για τον Χαρίλαο Τρικούπη

 

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, με τους παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου να πατούν και πάλι παρκέ μετά από το «υποχρεωτικό» τριήμερο ρεπό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ άπαντες είναι καλά στην υγεία τους, με μόνη εξαίρεση των Χρήστο Τσαπατώρη ο οποίος ταλαιπωρείται από μια μικρή θλάση στο δεξιό οπίσθιο μηριαίο.

Εκτός από προπονήσεις το πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει και δυνατό φιλικό, με την ομάδα του Μεσολογγίου να μεταβαίνει αύριο ήμερα Τετάρτη στην Πάτρα οπού και θα αντιμετωπίσει στις 17:30 στο γήπεδο της Περιβόλας την ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας.

Το δυνατό φιλικό κόντρα σε μια ομάδα της basket League προγραμματίστηκε προκειμένου να μπουν οι παίχτες πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό μετά από τόσες εβδομάδες απραξίας, πριν και από το «μίνι γολγοθά» που έρχεται για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη που σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ήμερων θα δώσει πέντε (5) παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr